Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Arbetsledare till Instrumentunderhåll på Ringhals!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Företagsbeskrivning

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet Ringhals

Jobbeskrivning

Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att bli en viktig del hos oss på Instrumentunderhåll. Vi söker en engagerad och strukturerad Arbetsledare till Instrumentunderhåll.

Som Arbetsledare hos oss på Instrument tillhör du den operativa teknikgruppen, vars ansvar är att genomföra förebyggande och avhjälpande underhåll såsom kalibrering och felsökning samt reparation av givare i fält till våra styrsystem. Gruppen består av 20 tekniker och tre arbetsledare.

Vi arbetar tillsammans i team inom olika områden som är skydd- och reglersystem för reaktor och turbin samt stödsystem. Ditt ansvar blir att planera, fördela och följa upp utdelade arbeten på reaktorsystemen. Du kommer arbetsleda ca sju tekniker samt inhyrd personal som varierar i antal under året. Du kommer ha ett tätt samarbete med planeringsingenjörerna som lägger långsiktiga planer som du sen förfinar och resursplanerar.

Kvalifikationer

Om dig

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med några års yrkeserfarenhet av planering och arbetsledning alternativt lång erfarenhet av underhållsarbeten inom kärnkraftsindustrin. Tjänsten kräver även att du har mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Som person planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Arbetet innebär frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, noggrann, lösningsorienterad, och kommunikativ.

Som Arbetsledare har du förmågan att leda och stimulera till engagemang, samarbete och goda prestationer. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom Ringhals. Du inspirerar och bidrar till en god arbetsmiljö och har säkerheten i centrum.

Ytterligare information

Vi erbjuder

För att nå våra strategiska mål utvecklar vi ständigt våra medarbetare för att se till att alla anställda är rustade på bästa sätt för sina uppgifter och ansvarsområden, både nu och i framtiden. Vattenfall och Ringhals är en arbetsgivare som tar ansvar och lyssnar på sina medarbetares behov, vidareutveckling och internutbildning ses nödvändig.
Det är enbart du själv som sätter gränsen för dina möjligheter att utvecklas inom organisationen. Vi erbjuder också en hel del fina förmåner. Läs mer om våra förmåner här.


Placeringsort
Ringhals


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Ellinor Karlsson 070-576 77 15.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com

Fackliga representanter Ringhals: Patrik Andersson- Akademikerna, Jonas Eriksson - Unionen, Anders Karlsson - Ledarna, Alexander Johnsson- SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00

Välkommen med din ansökan senast 2/6 2024 Urval kan ske löpandes, intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi ser framemot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren