Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Beställarrepresentant – Ringhals

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Jobbeskrivning

Det är mycket spännande som händer inom vår bransch och vi har riktigt goda framtidsutsikter.

Är du Utvecklingsingenjör? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Nu söker vi en Beställarrepresentant till grupperingen NTAB på Ringhals. Huvuduppgiften för enhet Anläggningsteknik NTA är att stötta Teknikchef med att vidmakthålla, utveckla och avveckla Ringhals anläggningar. NTAB bistår "Projektbeställare" (PB) med att beställa och övervaka anläggningsändringar i projektform samt värderar och verifierar att PB kan ta emot resultatet.

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter:

Befattningens huvudsakliga syfte är att primärt beställa de behov som beslutas på systemförvaltarmötet, SFM. Från det att behovet är tekniskt beslutat ta över och planlägga uppdraget i Anläggningsutvecklingsplan och sedan beställa uppdraget från start till mottagande. Inför start av uppdrag skriva en beställning (Projekt Charter) till vårt projektkontor, skriva ett finansieringsbeslut för kommande fas och i tillämpliga fall ta fram ett business case.

Under projektens gång bevaka att mottagarsidan får det som beställts samt skriva finansieringsbeslut för alla faser inom projektet.

Kravspecifikation

Vi ser gärna att du
  • Är utbildad civilingenjör/-högskoleingenjör alternativt motsvarande utbildning och arbetslivserfarenhet.
  • Flerårig erfarenhet från något av området Process/Mekanik och mycket god anläggningskännedom från kärnkraft eller liknande processindustri
  • Erfarenhet av arbete inom anläggningsutveckling är meriterande
  • Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska
  • Goda ledaregenskaper och förmåga att hantera ett fritt arbetssätt med ett stort nätverk
Du trivs i en roll med många kontaktytor som innebär tät samverkan med andra delar i organisation. Att du ser fördelarna i samarbete och kommunicerar tydligt för att lösa frågeställningar på ett konstruktivt sätt är därför viktigt.

Din analytiska sida, i kombination med att se på verksamhetens helhet och långsiktiga behov, hjälper dig att driva arbetet framåt även om något oväntat inträffar. Som person tar du ansvar kring att planera, samordna och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Ytterligare information

Vi erbjuder

För att nå våra strategiska mål utvecklar vi ständigt våra medarbetare för att se till att alla anställda är rustade på bästa sätt för sina uppgifter och ansvarsområden, både nu och i framtiden. Vattenfall och Ringhals är en trygg arbetsgivare som tar ansvar och lyssnar på sina medarbetares behov. Ringhals erbjuder flertalet internutbildningar där du kommer kunna vidareutveckla dig och skapa den spetskompetens som krävs inom just ditt område. Det är enbart du själv som sätter gränsen för dina möjligheter att utvecklas inom organisationen. Vi har en hel del personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra generösa förmåner här "

Placeringsort
Ringhals

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Fredrik Torstensson 0722017312 eller fredrik.torstensson@vattenfall.com.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Sofia Berggren, sofia.berggren@vattenfall.com

Fackliga representanter Ringhals: Patrik Andersson- Akademikerna, Jonas Eriksson- Unionen, Anders Karlsson - Ledarna, Alexander Johnsson- SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00

Välkommen med din ansökan senast 2/6 2024. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.

Vi har mycket spännande uppdrag på gång inom kärnkraften. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Vi ser framemot din ansökan!
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företagsbeskrivning

Ringhals kärnkraftverk levererar fossilfri el varje dag, året runt. Vi har mer än 40 års erfarenhet av elproduktion. Ringhals ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss. Därför ser vi individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.