Info om Schibsted-konto

Med Schibsted-konto kan du logga in på flera av Sveriges största sajter (t ex Blocket och Aftonbladet) och för Blocket Jobb lägger det grunden för att kunna utveckla en mer personlig upplevelse.

Vad är Schibsted-konto?

Schibsted-konto är namnet på Schibsteds inloggningslösning som tagits fram för att säkerställa en enkel och trygg inloggningslösning som är gemensam för flera Schibsted-bolag. Inloggningen används idag av andra Schibsted-bolag, såsom Blocket, Aftonbladet, Omni och Viktklubb och kommer att underlätta surfandet på Sveriges största sajter och möjliggöra snabbare utveckling av ny och trygg funktionalitet i Blocket Jobb-kontot.

Använd samma inloggningsuppgifter på flera sajter

Har du konto på flera sajter som använder Schibsted-konto (t.ex. Blocket. Aftonbladet, Omni eller Viktklubb) behöver du bara komma ihåg ett enda lösenord framöver.

Hur gör jag för att logga in på Blocket Jobb?

Du behöver skapa ett Schibsted-konto med samma e-postadress som du har på Blocket Jobb. Detta gör du på inloggnings-sidan på www.blocketjobb.se. Då får du som kandidat tillgång till bevakningar och sparade jobb, och som arbetsgivare dina publicerade jobbannonser, fakturor och företagsinformation.

Jag har Schibsted-konto sedan tidigare, hur loggar jag in på mitt konto på Blocket Jobb?

Om du redan har ett Schibsted-konto för den e-postadress som du har på Blocket Jobb så använder du lösenordet som du använder för Schibsted-konto sedan tidigare när du loggar in. Har du glömt lösenordet kan du klicka på "Glömt lösenord/Forgot Password".

Vilka uppgifter sparar ni om mig?

Blocket Jobb hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). I våra villkor framgår vilka typer av personuppgifter som Blocket Jobb samlar in och i vilka syften de behandlas. Läs våra villkor här.

I Schibsted-konto hanteras också personuppgifter om dig. Dessa uppgifter består framför allt av inloggningsuppgifter samt de övriga uppgifter som du som användare anger i ditt Schibsted-konto. Schibsted-kontos personuppgiftshantering sker också i enlighet med PUL. Härkan du läsa mer om vilka personuppgifter som Schibsted-konto samlar in och i vilka syften de behandlas.