Rekrytera med Blocket Jobb

Blocket Jobb är Sveriges nya mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Vi gör det enklare för arbetsgivare att hitta rätt kandidat och för arbetssökande att hitta rätt jobb. På Blocket Jobb hittar du ett stort och brett utbud av tusentals jobb och populära företag. Testa att annonsera dina lediga tjänster redan idag.

Lägg in en jobbannons

Utnyttja Blockets räckvidd

Tack vare att Blocket Jobb är en del av Sveriges största digitala marknadsplats kan din annons nå 4 miljoner potentiella kandidater i veckan på Blockets sajt och i mobilen.

Nå passiva och aktiva jobbsökande

Dina annonser kan nå alla Blockets besökare, inte bara de som aktivt söker jobb.

Enkelt & kostnadseffektivt

Det är både enkelt och kostnadseffektivt att lägga in och att hantera dina annonser. Dessutom når du många potentiella kandidater till en låg kostnad.

En mötesplats för arbetsgivare och kandidater

Blocket Jobb är redan en av landets två största kommersiella jobbsajter. Genom att kombinera Blockets trafik och digitala spetskompetens med StepStones branschexpertis bygger vi framtidens digitala mötesplats för arbetsgivare och kandidater.

Del av Schibsteds digitala nätverk

Blocket är en del av Schibsted vilket innebär att vi kan erbjuda stor räckvidd och attraktiva exponeringsmöjligheter av din platsannons på Aftonbladet.se och SvD.se. Vi kan även målgruppsanpassa din annonsering inom och utanför Schibsteds digitala nätverk på ett unikt sätt.

One-Stop-Shop

Tillsammans erbjuder Blocket Jobb & StepStone ett brett utbud av kompletta rekryteringslösningar för att maximera dina möjligheter att hitta rätt kandidat för din rekrytering.
Läs mer om våra produkter


201 041

Unika besökare/vecka

Enligt KIA index, genomsnitt per vecka 2016