Hoppa till innehåll
Endress + Hauser AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu

Teknisk säljare inom VA till Stockholm

Nu söker vi dig som är en driven och nyfiken teknisk säljare som brinner för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder inom vatten och avlopp. Du erbjuds en tjänst med frihet under ansvar och en av marknadens starkaste produktportföljer inom området.

Vi erbjuder
Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Som teknisk säljare hos oss erbjuds du en tjänst med frihet under ansvar och en av marknadens starkaste produktportföljer inom processinstrument. Vår vision är att fortsätta växa och blir den självklara partnern för företag som jobbar inom processindustrin, och vi vill ha med dig på resan.

Vad har Urban Frank, försäljningsingenjör, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag har arbetat på olika företag i branschen men valde att söka mig till Endress+Hauser för fem år sedan för att jag tycker de har den mest spännande produktportföljen och den ljusaste framtiden. E+H är en stor och trygg arbetsgivare med långsiktig strategi. Det är ett roligt och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter samt mycket frihet under ansvar.

Vi har en mycket bra stämning i teamet, trots att det kommit in många nya vid samma tillfälle. Något jag ser som en stor fördel är möjligheten att ha ett kontor med alla sociala förmåner men att också kunna styra sin arbetsvecka själv utifrån eget tycke."

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare ansvarar du för kunder inom framförallt vatten- och avloppsindustrin. Till din hjälp har du interna säljfunktioner samt en serviceavdelning som stödjer dig i ditt arbete. Du bearbetar både befintliga och nya kunder, som är verksamma inom vatten- och avloppsindustrin och även inom power och energy. Som teknisk säljare kommer du hantera säljprocessen från offert till avslut. Du kommer även utföra tekniska behovsanalyser, presentera samt bistå kunden med rådgivning av våra produkter.

Vad har Tomas Karlsson, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag sökte tjänsten för att jag ville jobba med teknik och försäljning i en internationell miljö där jag får möta människor från olika kulturer. Jag har tidigare jobbat i bolag som varit återförsäljare, så det är kul att jobba för ett företag som tillverkar sina egna produkter så man får se hela kedjan.

Vi som företag är måna om våra anställda, att dom ska ha en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter och möjligheter till utveckling. Vi tror mycket på bra samarbete och försöker bygga bra och självständiga team där man har stor påverkan på sitt arbete. Vi tror på mångfald bland våra medarbetare och försöker ha en frihet för våra anställda att anpassa sig efter sina personliga behov."

Din profil
För att lyckas i rollen som teknisk säljare tror vi att du trivs med att självständigt driva på ditt arbete där du proaktivt utvecklar samt vårdar din kundbas. Som person är du resultatorienterad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social, brinner för att bygga långsiktiga relationer och är bekväm med att röra dig i olika miljöer. Dessutom ser vi att du är en kommunikativ lagspelare som kan skapa starka nätverk både internt som externt. Du har förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden.

Vidare ser vi även att du har:

  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning inom industrin
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Endress+Hauser är en världsledande leverantör av mätinstrument, service och lösningar inom industriell processteknik. Vi erbjuder processlösningar för flöde, nivå, tryck, analys och temperatur samt registrering och digital kommunikation och arbetar för att optimera våra kunders processer vad gäller lönsamhet, säkerhet och miljöpåverkan. 

Våra kunder finns inom många olika branscher, bland annat inom kemi, livsmedel, läkemedel, energi, olja & gas och inom VA och gruvindustrin. Vi levererar kundanpassade systemlösningar med konventionell instrumentering eller systemintegration via fältbussar och andra nätverkslösningar baserade på webbteknologi.

Endress + Hauser AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup