Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare HoReCa till Stockholm

Nu söker vi en driven säljare som vill arbeta med våra befintliga och nya kunder med placering i Stockholm.

Vi erbjuder
I rollen som säljare erbjuds du en självständig roll där du styr din vardag. Du får stor möjlighet att påverka rollen och stort ansvar över att utveckla din region. Du får jobba med en produktportfölj av kvalitetsprodukter som är välkända på marknaden och uppskattade bland våra kunder. Du har dina erfarna kollegor på huvudkontoret i Malmö där din introduktion kommer ske.

Arbetsuppgifter
Som säljare på Lusini ansvarar du för en bred produktportfölj innehållandes produkter för restauranger och hotell. Du utgår hemifrån och besöker dina kunder 1-2 dagar i veckan. Du ansvarar för att bygga och stärka långsiktiga kundrelationer parallellt med att besöka nya kunder. Du hjälper dina kunder att välja rätt produkter för deras verksamhet och föreslår ytterligare produkter eller nyheter i sortimentet.

Din vardag ser helt olika ut från dag till dag och resor inom distriktet förekommer. Ena dagen är du ute och träffar ett hotell som ska renovera och behöver din hjälp med att inreda, andra dagen är du på ditt hemmakontor och har kontakt med kunder via telefon.

I tjänsten ingår bland annat att:

  • Följa upp offertförfrågningar
  • Utveckla kundrelationer
  • Bearbeta nya kunder
  • Orderläggning
  • Arbeta självständigt och ha eget budgetansvar

Du rapporterar till Emilia Jönsson, försäljningschef. Vad har Emilia att säga om tjänsten och företaget?

"Vi är en modern säljkår som bearbetar våra kunder i en optimal marknads- och försäljningsmix. Vi ringer, besöker och låter kunderna nyttja vår webshop på bästa sätt för att uppnå tillväxt i hela Skandinavien.Vi är det självklara valet för inredning och utrustning för vår målgrupp."

Läs mer om vad Emilia och Stina har att säga om livet på LUSINI.

https://career.masterhelp.se/lusini

Din profil

  • Gillar att göra affärer
  • Relevant säljerfarenhet
  • Resultatorienterad
  • Intresse för färg och form
  • B-körkort
Vi ser det som meriterande om du har arbetat mot restaurangbranschen eller arbetat med inredning. Som person är du engagerad och har ett högt eget driv. Du är van vid att arbeta självständigt och trivs med att styra din egna vardag. Du behöver vara strukturerad och trivas i ett högt tempo.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Robin Ring, 036-3363461, och Victor Gustafsson, 036-3363462.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
LUSINI Scandinavia AB i Malmö är ett E-handelsbolag som främst riktar sig mot en spännande B2B målgrupp, hotell- och restaurangbranschen. I Skandinavien är vi mest kända under varumärket VEGA. Ett väletablerat varumärke som erbjuder nästan allt som behövs för att driva en framgångsrik restaurang. Vi säljer allt från bestick, glas, porslin och köksutrustning till möbler och arbetskläder. LUSINI ingår i en tysk koncern som funnits på den europeiska marknaden sen 1987. I Skandinavien har varit verksamma sedan 2006.

LUSINI Scandinavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup