Hoppa till innehåll
Bioteria Technologies AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu
Teknisk säljare VA till Stockholm

På Bioteria är vi övertygade om att framtidens gröna teknik innebär lösningar för planetens miljöproblem. Genom att ersätta traditionella miljöbelastande lösningar med modern bioteknik har Bioteria infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för våra kunder. För miljön. För plånboken. För samhället i stort.

Bioteria är världsledande inom biotekniska lösningar för fettproblem och effektiv waste management. Vi utvecklar och marknadsför produkter och tjänster inom mat- och fettavskiljning, avfallshantering och storköksventilation. Vi erbjuder våra kunder kunskap genom hela kedjan från konsultation, projektering, tillverkning, installation, drift och underhåll. Som kunskapspartner håller vi även utbildningar och genomför inventeringar.

Vi erbjuder
Vi är just nu inne i en spännande tillväxtfas vilket skapar stora möjligheter för vår personal att utvecklas tillsammans med oss. På Bioteria sätter vi medarbetaren i fokus. Vår personal är vår viktigaste tillgång vilket gör att vi investerar i vår personals välbefinnande med många olika förmåner. Hos Bioteria blir du en del av ett företag som värnar om goda kulturbeteenden. Som teknisk säljare får du ett arbete där du varje dag får känna dig viktig. För Bioteria, för samhället och vår planet.  

Vad säger Charlotta Buch, Head of Innovation and Scientific affairs, om hur det är att jobba på Bioteria?

"Vår framtidsvision är att Bioteria ska vara en naturlig och ledande del i det uthålliga samhällsbyggandet och ta en ledande roll inom waste water och waste management med särskilt fokus på fastigheter och verksamheter som hanterar livsmedel. 

Bioteria är ett nytänkande och innovativt företag i en traditionell bransch. Ett framgångsrikt företag byggs av medarbetare som mår bra. För oss är glädje och passion viktigt och att vi jobbar tillsammans mot våra mål. Vi ingår alla i ett lag och har en gemensam spelidé. Med en stark företagskultur där alla ska känna att de får plats kan vi åstadkomma nästan vad som helst."

Arbetsuppgifter
Vi behöver nu utöka vår organisation med en teknisk säljare inriktad mot VA. I rollen ansvarar du för att sprida kunskapen om bioteknik i fettavskiljare samt bearbetar och utvecklar aktivt våra kundrelationer inom VA bolagen. Du arbetar i en konsultativ säljroll där du genom breda kontaktytor presenterar och säljer våra tjänster och produkter inom bland annat fettutbildningar, inventeringar och biologisk behandling av pumpstationer.

I rollen som teknisk säljare har du ett nära samarbete med säljorganisationen och får teknisk support av produktchefer och specialister. Du utgår från vårt kontor i Täby och planerar självständigt hur du på bästa sätt planerar in dina resor i Sverige, som blir ditt distrikt.

Din profil
För att lyckas i rollen som teknisk säljare hos oss, ser vi att du har tidigare erfarenhet av, och kunskap om VA-teknik. Kanske har du din bakgrund som VA- eller processingenjör och vill nu med din tekniska förståelse jobba med frågorna i en mer säljinriktad roll och presentera våra tjänster och lösningar. Du har förståelse för de riktlinjer och regelverk som gäller inom området och kan vara rådgivande ut mot våra kunder. 

Vidare ser vi att du:

  • är kommunikativ, förtroendeingivande och knyter starka kundkontakter
  • är självgående, strukturerad och driver dina processer framåt
  • trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och möta kunden ute på fältet
  • har goda kunskaper i svenska och engelska
  • har B-körkort.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, och Malou Magnusson, 0707-588745på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Bioteria Technologies
Fett framstår mer och mer som en av västvärlden största utmaningar, dels som samhällsproblem, dels som miljöproblem. Bioteria Technologies AB är ett modernt bioteknikföretag som ägnat de senaste 20 åren åt att söka miljövänliga lösningar på fettproblemet - lösningar som samtidigt eliminerar hela den kedja av samhälls- och miljöproblem som följer i fettets spår. Vår bioteknik innebär att speciellt utvalda mikroorganismer konsumerar fettet på plats, under kontrollerade former. Detta angriper problemet vid roten och reducerar därmed behovet av alla de kostsamma strategier som idag används för att lösa det.

Läs mer om bolaget på www.bioteria.com

Bioteria Technologies AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup