Hoppa till innehåll
Ansök nu

Teknisk säljare till Upplands Väsby - Stockholms län

Som teknisk säljare hos oss på Compomill Nordic Components blir du en del av ett innovativt företag som förser elektronikindustrier med nischprodukter. Vi är verksamma inom områden som RF-mikrovåg, elektromekanik, kraftelektronik och elektrifiering som återfinns bland flera stora varumärken och industrier i Norden och Baltikum. 

Compomill Nordic Components är ett teknologi-fokuserat, innovativt, branschledande handelsföretag med starkt fokus på design av elektronikkomponenter och system. Som teknisk säljare har du ansvar för att sälja komponenter och tjänster till kunder inom telekom, försvar, forskning, laboratorier och industrin för kraftförsörjning och elektrifiering.

Om tjänsten
I rollen som teknisk säljare genomför du regelbundet kundbesök enligt plan runt om i Norden och Baltikum. Du arbetar med vidareutveckling hos våra leverantörer och gör besök på mässor, vilket kan medföra resor utomlands. Huvudsakligen är placeringen på kontoret i Upplands Väsby men vi är också öppna för att etablera ett lokalkontor i mellan- eller södra Sverige.

I tjänsten ingår att:

  • Marknadsföra och sälja elektronikkomponenter och system
  • Jobba med nyckelkunder som du har helhetsansvar för
  • Leverera ett resultat som speglar lagd försäljningsbudget
  • Genomföra säljbesök både hos befintliga och nya kunder

Vad har Torbjörn Carlsson, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Tidigare erfarenheter i kombination med mitt intresse för elektronik och företagsekonomi ledde mig till att starta CNC, vilket kändes som ett naturligt steg i min utveckling. CNC är ett mycket välkänt företag i alla nordiska länderna plus Baltikum. Det är lätt att boka besök och hitta intresse hos kunderna.

Vi prioriterar medarbetarnas trivsel genom noggrann rekrytering, ekonomisk stabilitet och att ansvara för att de utvecklas. Frihet under ansvar präglar vår arbetsmiljö, där teknisk försäljning och utvecklande möjligheter är centrala. Driftighet, leveranskapacitet och tekniskt intresse är viktiga egenskaper för att trivas här."

Vad tycker Bo Andersson, innesäljare?

"Vi har en bra, avslappnad stämning och högt i tak. Det är en bra arbetsplats för teknikintresserade då vi jobbar med komponenter i teknikens framkant, vilket är väldigt stimulerande. Andra fördelar är att det är ett litet företag med snabba och raka beslutsvägar där man får forma sin arbetsdag utifrån pågående projektlistor."

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av uppsökande försäljning inom B2B-sektorn och en bakgrund som teknisk säljare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med en mängd olika teknikområden där din insats är av stor betydelse för våra kunder. Utöver din tekniska kunskap ser vi gärna att du har erfarenhet av att sälja elektronikkomponenter och vana av internationellt affärsresande.

Vidare ser vi att du:

  • Har ett engagemang i din yrkesroll
  • Är sälj- och lösningsfokuserad
  • Har erfarenhet inom områden som elektrifiering, mikrovågs-, mät- eller försvarsutrustning
  • Utbildning inom elektronik eller svagström, även telekom kan vara relevant
  • Erfarenhet av teknikområden som elektrifiering, telekommunikation radar- och militärteknik

Din personlighet är av stor betydelse för oss och det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll. Denna säljposition kräver god social kompetens och förmåga att möta och hantera kunder. Du är en god kommunikatör med ett strukturerat arbetssätt som gör att du uppskattas av kunderna och ger hög pålitlighet.

Vi erbjuder dig
Våra produkter är både spännande och varierande i en bransch som ständigt utvecklas. Du verkar i en miljö där din förmåga att navigera genom utmaningar och möjligheter inte bara formar din egen utveckling utan även branschens framtid. Hos oss är frihet balanserad med ansvar och varje framsteg är en möjlighet att utöka ditt inflytande. Gör dig redo för en äventyrlig resa där varje dag bjuder på nya upptäckter och spännande möjligheter att växa och bidra till vår framgång.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering och Victor Gustafsson, 0707-588745, på Säljpoolen.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
..............

Compomill Nordic Components logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup