Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

TEKNISK SÄLJARE TILL STOROPACK

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en resultatinriktad säljare med förmåga att bygga långsiktiga affärsrelationer? Då kan rollen som Teknisk Säljare till Storopack vara en spännande möjlighet för dig!

Storopack är en världsledande leverantör av innovativa och högkvalitativa förpackningslösningar och skyddande förpackningsmaterial och vi växer på den svenska marknaden. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

DIN VARDAG
I rollen som Teknisk Säljare kommer du att spela en central roll i att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners. Du bör ha en mycket god förmåga i att förstå kundernas behov och erbjuda skräddarsydda förpackningslösningar som överträffar deras förväntningar.

På Storopack analyserar vi våra kunders befintliga förpacknings- och produktionsprocesser och kombinerar rådgivning, teknisk expertis och innovation för att hitta de optimala lösningarna. Uppgifterna är mycket varierande och stimulerande; du driver olika projekt, skräddarsyr affärer, utmanar och coachar för att hitta flexibla lösningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Ha det övergripande ansvaret för hela relationen och samarbetet med dina kunder, du ansvarar för budgetering och säkerställer löpande att försäljnings- och intäktsmål uppnås.
  • Du håller dig uppdaterad om marknadstrender och konkurrenssituationen för att kunna agera proaktivt och fatta strategiska beslut.
  • Du arbetar med att utveckla befintliga kunder och genom proaktivt försäljningsarbete och starkt kundservicefokus etablerar du löpande nya samarbeten.
I rollen som Teknisk Säljare arbetar du i nära samarbete med och rapporterar till Försäljningschefen i Sverige.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är proaktiv och framåtlutad och som trivs i rollen som innebär att ständigt hitta nya lösningar på nya problem. Du har en stor social förmåga kring att bygga både interna och externa nätverk, för att på det viset bli framgångsrik i din roll. För att lyckas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för människor, vara nyfiken och tycka om att skapa långsiktiga affärsrelationer. Utöver det så tycker du om att ta ansvar, har en egen stark drivkraft och ett tydligt resultatfokus. Du drivs av att kunna påverka och är duktig på att koordinera och kommunicera.

En bra grund att stå på är en lämplig akademisk utbildning, ett stort tekniskt intresse och tidigare erfarenhet från en liknande roll med försäljning av tjänster eller lösningar inom förpackningsbranschen eller närliggande industri. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska samt innehar B-körkort.

VILL DU VETA MER?
Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner framåt? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekryteringen samarbetar Storopack med Nexer Recruit.

Välkommen att kontakta Lema Naderi på +46 704 20 96 21 alt. lema.naderi@nexergroup.com. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

OM STOROPACK
Storopack är specialiserade på skyddsförpackningar och tekniska formdelar och har etablerat oss som en pålitlig partner för företag över hela världen. Som globalt verksamt familjeföretag spelar tradition och innovation en viktig roll i allt vi gör. Vårt mål är att erbjuda våra kunder optimala skyddsförpackningslösningar och långsiktig support - en strävan som präglar vår dagliga verksamhet.

Packaging division arbetar med flexibla skyddsförpackningar med luftkuddar, fyllnadspapper, PU-skumförpackningssystem, förpackningschips samt deras integration i befintliga förpackningsprocesser. Storopack grundades 1874 som familjeägt företag och har varit verksamt under namnet Storopack Hans Reichenecker GmbH sedan 1959. Huvudkontoret ligger i tyska Metzingen.

Med certifierade produktionsanläggningar och kontor över hela världen har Storopack en decentraliserad struktur och är alltid nära kunden. Vi sysselsätter 2 490 anställda på 70 platser i 18 länder över hela världen och våra produkter distribueras i mer än 60 länder. Som globalt, familjeägt företag är vi medvetna om vårt ansvar gentemot samhället och näringslivet och vi vill inte bara påta oss det utan även aktivt vara med och utforma det.

Familjeägt företag med global verksamhet Storopack
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.