Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Senior Account Manager till Academic Work

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Varmt välkommen att bli en del av vår magiska kultur på Academic Work! Hos oss hittar du inte bara fantastiska kollegor, utan även stor frihet att forma din arbetsdag, grymma stödfunktioner och en trygg lönemodell utan tak.



Om tjänsten

Nu rekryterar vi en Senior Account Manager till Stockholm Syd kontoret. Vi värdesätter balans i livet och ger dig stor frihet att forma din dag. Med flexibel arbetstid, möjlighet att välja arbetsplats och möjlighet till friskvård på arbetstid, kan du lägga upp dina dagar som det passar dig och dina kunder. Hur du utvecklar dina kunder och affärer är upp till dig, men du kan lita på att vi ger dig verktygen du behöver för att lyckas.

Stöd för din framgång

Starkt varumärke och hög kundnöjdhet: Vi är stolta över vårt rykte och den höga kundnöjdhet vi haft år efter år. När du representerar oss, representerar du ett premiumalternativ.

Attraktiv och bred produktportfölj: Som en del i en koncern har du tillgång till en attraktiv produktportfölj som täcker flera segment. Du kommer alltid ha något att erbjuda dina kunder.

Muskler och stöd för din framgång: Våra Sales Experts, Talent Advisory, och Contract Management-team är här för att underlätta ditt arbete och hjälpa dig skapa nya affärsmöjligheter och växa dina befintliga.

Teknisk innovation: Vi satsar stort på att bygga systemstöd i teknisk framkant och utvecklar det tillsammans med vår säljorganisation.

Del av ett seniort nätverk för personlig utveckling: Våra mest seniora säljare är del av ett gemensamt nätverk för personlig utveckling där vi delar erfarenheter och kundcase, utvecklar vår kompetens med externa föreläsningar och workshops för att ständigt lära av varandra och andra.

Vi erbjuder

Trygg lönemodell med stor potential att tjäna mycket: Vi erbjuder en garantilön som ger dig stabilitet. Dessutom en generös individuell provisionsmodell utan tak.

Förmånspaket som belönar ditt hårda arbete: Du får ett omfattande förmånspaket, inklusive extra semesterdagar, generösa friskvårdsförmåner, flexibilitet kring arbetsplats och tid, tjänstepension och sjukförsäkring.

Möjlighet att bli delägare: Vi tror på att skapa en stark gemenskap och engagemang där alla har en del i företagets framgång. Därför erbjuder vi dig möjligheten att köpa andelar i bolaget.



Arbetsuppgifter
  • Uppnå försäljningsresultat: Du drivs av att uppnå försäljningsmål och arbetar strategiskt för att öka omsättningen i din kundstock. Prospektering och kundmöten, där du träffar beslutsfattare på företag med hög potential för affärsmöjligheter, kommer vara en del av din vardag.
  • Affärsförståelse och behovsanalys: Du håller dig uppdaterad om dina kunder och deras bransch och utvecklar kontinuerligt din kompetens. Att utveckla anpassade lösningar, inklusive identifiering och hantering av komplexa affärsmöjligheter ger dig en händelserik och varierande vardag.
  • Relationer: Du har stort fokus på att utveckla långsiktiga kundrelationer som bygger på förtroende. Du får dina befintliga kunder att känna sig genuint uppmärksammade genom en hög närvaro och god förståelse av deras verksamhet.


Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och lyckas i rollen är du:

  • Resultatinriktad
  • Relationsskapande
  • Orädd
  • Kommunikativ
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har
  • B-körkort.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i ditt dagliga arbete.
  • Omfattande erfarenhet av komplex och konsultativ B2B-försäljning med framgångsrika resultat. Du är trygg i att driva omsättning genom att identifiera nya affärsmöjligheter, utveckla befintliga kundkonton och säkerställa nya avtal med större och strategiskt viktiga kunder.
  • Förmåga att använda olika försäljningsmetodiker, till exempel värdebaserad försäljning och relationsförsäljning, i syfte att skapa tillväxt på befintliga kunder och förstå deras behov.
  • Praktisk erfarenhet och/eller utbildning i förhandlingsteknik samt är bekväm i att hålla dialoger med senior management hos potentiella beställare hos kund.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning från bemannings- eller konsultbranschen.
  • Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.
Därför är Academic Work en bra arbetsgivare

Vi vågar säga att vi inte är vilket företag som helst. Vi har byggt en kultur som verkligen känns - vare sig du är medarbetare, kund eller leverantör. Vår kultur är full av värme, energi, engagemang, öppenhet och kamratskap. Här finns en genuin vilja att hjälpa varandra och andra, både när vi arbetar mot gemensamma och individuella mål. Vi tror på att skapa starka band och ha roligt tillsammans. Allt från spännande resor och stora fester till spontana after works, gemensamma frukostar och träning. Hos oss är arbetsdagen fylld av energi, ambition och snälla kollegor.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak
  • Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: Ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.


Hur är det att jobba på Academic Work?
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se