Hoppa till innehåll
AB Upplands-Brohus logotyp

Information- och arkivansvarig

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Upplands-Brohus är ett Allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Upplands-Bro kommun. Vi söker nu dig som vill bli vår expert när det gäller informations- och arkiveringsfrågor.

Arbetsuppgifter
Du kommer vara en del av avdelningen Affärsstöd och rapportera till Ekonomi- och administrativ chef. I rollen kommer du arbeta både operativt och strategiskt och vara med och bidra till utvecklingsarbetet inom området. Du är också en del i utvecklingen att digitalisera informationshanteringen och säkerställa att den är både säker, effektiv och långsiktigt hållbar. Dina huvudsakliga uppgifter innebär att:
  • implementera och följa upp bolagets informationshanteringsplan och säkerställa en säker och lättåtkomlig informationslagring
  • stötta i utvecklingen av processer och uppdatera vårt digitala processhus löpande
  • hantera inkommande och utgående handling
  • diarieföring, arkivering och övrig administration kring detta
  • ge stöd och råd i arkiv- och dokumenthanteringsfrågor samt vara vår kontaktperson gentemot kommunen i frågor kring området
Kvalifikationer
Vi söker dig som är en erfaren administratör med ett skarpt ordningssinne och förmåga att driva utvecklingsarbete. Du har även:
  • Relevant utbildning inom området information- och /eller arkivhantering
  • Minst 3 års erfarenhet från liknande roll där du även arbetat med processer
  • Mycket god dator- och systemvana, meriterande med kunskaper i Visio
  • Mycket god kommunikationsförmåga i svenska, både tal och skrift
För att lyckas i rollen ser vi att du trivs när du får samordna och vägleda organisationen inom ditt specialistområde. Du är noggrann, arbetar strukturerat och kan både planera och driva ditt arbete framåt. Du samarbetar väl med andra, involverar och söker kontaktytor för att ge organisationen stöd i frågor som handlar om informationshantering.

Vi är ett relativt litet bolag vilket innebär att rollerna ofta blir breda. Därför är det viktigt att du är prestigelös och kan växla mellan uppgifter av både enklare och mer avancerad karaktär samt stötta verksamheten där det bäst behövs.

Låter det intressant? För mer information om tjänsten, kontakta rekryterande chef Frank Hagberg eller om du vill ha information om rekryteringsprocessen, HR- och kommunikationsansvarig Diana Bernelind, 08-5624 8720.

Du är välkommen att skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev senast 2024-09-22. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.
AB Upplands-Brohus logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren