Hoppa till innehåll
Swedavia AB logotyp

Dokumentationsspecialist med el- och CAD-kunskaper

Sista ansökningsdag
11 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta som Dokumentspecialist inom el i en dynamisk och omväxlande arbetsmiljö med flygpuls och atmosfär? Du kommer att vara en viktig spelare i våra byggprojekt där du får möjlighet att påverka och ta stort ansvar.

Har du erfarenhet eller kunskap inom CAD och vill bli en del av ett utvecklande team så är det här rollen för dig.

Anställningen är en tillsvidareanställning med placering på Arlanda.

Vad innebär rollen?
I rollen utför du kontinuerliga uppdateringar av ritningar, modeller och driftinstruktioner, samt säkerställer ordning och struktur i digitala förvaltningsstöd. Du kommer att utgöra en stödfunktion för att upprätta och säkerställa en god kvalité gällande exempelvis CAD-modeller, ritningar, objektlistor, dokument samt informationssäkerhet.

Med utgångspunkt från ett ägarperspektiv arbetar du med formaliagranskning av teknisk fastighetsinformation, samt utveckling och administration av fastighetsinformation. Du har en nyckelfunktion för övriga verksamheter med fokus på information, systemstöd och kunskap.

Du kommer att arbeta med att leverera underlag och granska att inkommande handlingar från konsulter och entreprenörer uppfyller fastställda riktlinjer och rutiner, samt att självständigt stötta med uppdatering av ritningsunderlag. Du kommer att axla en roll som är under ständig utveckling

Vem är du?
Vi söker dig som har en teknisk yrkesutbildning inom el, civilingenjörsexamen eller har en högskoleutbildning med teknisk inriktning. Alternativt har motsvarande kompetens och kunskap inom området införskaffade på annat sätt.
Du har goda kunskaper inom MagiCAD för AutoCAD, samt kunskaper inom ElproCAD är meriterande. Vi arbetar även i Officepaketet och SharePoint där goda kunskaper efterfrågas.

Vi tror även att du har grundläggande kunskaper och förståelse gällande byggprocessens olika faser och anläggningsstruktur och mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom projektering och projektledning.
Det är även meriterande om du har praktisk erfarenhet av elarbete.

Som person är du driven, lösningsorienterad och självständig. Du tycker om att arbeta strukturerat med hög kvalitetsmedvetenhet. Rollen innebär många kontakter med interna och externa aktörer.
Vi lägger stor vikt vid din förmåga att på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt förklara och utbilda inom ditt område.


Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en unik arbetsplats på Swedavia. Hos oss får du pendlingsbidrag om du åker kollektivt till jobbet, friskvårdsbidrag och möjlighet till bra försäkringspaket.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lena-Marie Norlin, 0738-677364 eller lena-marie.norlin@swedavia.se

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss!
Sista ansökningsdag är den 11 sep och vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad - läs mer här! Jobba hos oss Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.
Swedavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Swedavias uppdrag är att äga, driva och utveckla flygplatser. Tillsammans bildar flygplatserna ett nätverk som knyter samman Sveriges regioner, samtidigt som de också är en bro till och från världen utanför. Bolaget bildades 2010 och är helägt av svenska staten. Under 2020 hade Swedavias flygplatser 10,3 miljoner resenärer, jämfört med 40,2 miljoner 2019. Det är en minskning med 74%. Swedavia är världsledande i utvecklingen av flygplatser med minsta möjliga klimatpåverkan. Under 2020 nådde Swedavia målet att den flygplatsverksamhet som Swedavia driver i egen regi ska vara helt fri från utsläpp av fossil koldioxid. Som första flygplatshållare i världen är Swedavia först att nå ett sådant mål.