Hoppa till innehåll
Viltbilen Stockholm AB logotyp

Hemförsäljare i Stockholm med snittlön på 35 000 - 60 000 per månad

Publiceringsdatum
30 april 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Viltbilen säljer svenskt viltkött genom besök till villor och radhus.

Varje säljare får ett distrikt som man bearbetar själv. Man kör en eldriven skåpbil försedd med frys som är fylld med våra fina varor. Bilarna är rejält och fint loggade och syns bra I villakvarteret.

Viltkött är enligt Världsnaturfonden det enda klimatvänliga köttet. Vårt kött kommer endast från svenska frilevande dov-och kronhjortar. Hjortarna lever ett helt naturligt liv i skogen. Köttet är därför fritt från antibiotika och bekämpningsmedel.

Våra produkter är oerhört eftertraktade och lättsålda. Som säljare hos oss har du ingen konkurrens av liknande företag. Inget annat företag säljer viltkött via hembesök.

Kontoret ligger 700 meter från Högdalens T-bana, där står din elbil i ett varmgarage med frysen full när du kommer.

Arbetstider är när merparten av våra kunder befinner sig I hemmet vilket är mellan 15:30 - 21:00. Nya säljare börjar lite tidigare för att kunna ta del av vårt genomarbetade utbildningsprogram. Du blir en bättre säljare vilket du kommer ha nytta av hela ditt yrkesliv. Vi kan försäljning och tycker det är kul att få människor att växa.

Vi kommer ha provsmakningar så du kan berätta om varorna med ärlighet och tyngd.

Arbetet är ett så kallat investeringsarbete vilket betyder ju fler återkommande kunder du skaffar desto mindre behöver du arbeta fram nya kunder.

Det tar tid att bygga upp sitt kundregister men när du gjort det tjänar du bra med pengar med mindre ansträngning.

Lönen baseras bara på provision, men den är väldigt hög för att minimera personalomsättningen. Har du ett bolag kan du istället fakturera din ersättning.

Om du gillar att träffa människor och bygga kundrelationer så kommer du säkert trivas hos oss. B-körkort är ett krav. Känner du att detta vore kul mailar du in ett CV och några rader om dig själv.

Vi ser fram emot din ansökan på mail.
Viltbilen Stockholm AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viltbilen levererar hängmörat, ekologiskt och klimatvänligt viltkött från frilevande svenska hjortar. Viss försäljning sker på hemsidan viltbilen.se men det mesta säljs av våra hemförsäljare direkt till konsument.