Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Operativ säljchef till Stockholm

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion på den svenska marknaden? Trivs du i en innovativ miljö där du får skapa och implementera säljstrategier, samtidigt som du tillbringar tid tillsammans med kunder och duktiga säljare ute på fältet? Då kan rollen som säljchef hos oss på Wangeskog vara något för dig!

Vi erbjuder
Wangeskog erbjuder en roll med mycket frihet under ansvar där du får vara med på en spännande resa framåt. Som säljchef har du en mycket central roll i ett bolag som präglas av korta beslutsvägar och innovativ utveckling med fokus på kvalitet och servicekänsla i allt vi gör. Vi erbjuder givetvis marknadsmässiga villkor.  

Vad har Fredric Sturell, regionchef, att säga om tjänsten och företaget?

"Wangeskog är ett entreprenörsdrivet bolag med höga ambitioner och ett stort hjärta. Vi är ett bolag som har en stark tillväxtagenda men samtidigt är mån om att bevara känslan av det lilla familjära bolaget. Fortsatt vill vi expandera i regionen och bli en mycket större spelare. Vi vill fortsätta att värna om den familjära känslan vi har och knyta upp rätt människor till organisationen som delar samma mål.

Fördelen med att arbeta hos oss är våra fantastiska medarbetare och kunder. Man har stort mandat att ta beslut och påverka framtiden inom företaget, man vågar satsa och tänka nytt och det är snabba beslutsvägar. Det finns ett modernt ledarskap, stort förtroende för medarbetarna och vi är en prestigelös organisation."

Vad tycker Anders Olsson, affärsstöd/inköp?

"Jag har jobbat mig upp inom uthyrningsbranchen i snart 24 år. Jag började på verkstaden och sedan har jag jobbat med det mesta inom hyresbranchen. Det som lockade mig till denna tjänst var utmaningen i att jobba på ett växande bolag där man får vara med och påverka utvecklingen framåt. Vi är ett familjärt bolag med grym personal!"

Om tjänsten
Som operativ säljchef hos oss säkerställer du vår position på marknaden genom att ansvara för affärs- och försäljningsutvecklingen. Detta gör du genom att jobba operativt och strategiskt med kunder för att driva utvecklingen framåt. Du kommer coacha ditt säljteam som i nuläget består av 4 säljare, där ert gemensamma mål är att säkerställa en fortsatt tillväxt med nya och befintliga kunder. Som säljchef ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till Fredric Sturell som är regionchef för Wangeskog Stockholm.

I rollen ingår även att

  • Arbeta fram och implementera handlingsplan och säljstrategier
  • Organisera/strukturera försäljningen
  • Motivera säljkåren
  • Säkerställa handlingsplan med feedback från kundkontakter
  • Ansvara över budget och prognoser samt sälj-, kund- och marknadsaktiviteter

Din profil
Till rollen som säljchef söker vi dig som är bra på att och trivs med att identifiera, driva och utveckla nya affärsmöjligheter. Vi ser också att du har förmåga att komma med nya utvecklande idéer. Som ledare är du trygg, stabil och tydlig med fokus på både individ och utveckling av verksamheten. Du är en person som leder genom att själv vara ett föredöme och en team player. Vi ser också att:

  • Du är strukturerad och har ett stort affärssinne samt erfarenhet av att leda ett säljteam
  • Du har erfarenhet från försäljning med goda resultat inom branschen eller närliggande
  • Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har körkort

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Wangeskog är en stark partner inom maskinuthyrning på den svenska marknaden med många års erfarenhet. Vi är idag Sveriges enda privatägda maskinuthyrare som är rikstäckande med runt trettio lokala hyrcenter från Trelleborg i söder till Kiruna i norr. Wangeskog ingår i den familjeägda koncernen AB Gullringsbo Egendomar vars rötter återfinns inom bygg- och fastighetsbranschen. Wangeskog vänder sig till den professionella marknaden inom bygg, anläggning, industri och energisektorerna. Kundbasen är bred och består av såväl privata som offentliga företag.

Läs mer om oss på www.wangeskog.se

Wangeskog Stockholm logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup