Hoppa till innehåll
SafeLine AB logotyp

Teknisk Säljare till SafeLine Tyresö Stockholm

Ansök nu
Är du teknikintresserad och gillar att bygga nya relationer i en affärsnära roll? Sök till Teknisk Säljare hos SafeLine i Tyresö!

Som Teknisk Säljare hos SafeLine på Tyresö, Stockholm får du en central roll med uppgift att öka SafeLines närvaro och försäljning på den svenska marknaden. Du får en självständig roll där du själv kan vara med och påverka SafeLines affär och produkt framåt, i en kreativ och dynamisk miljö. Låter det som nästa utmaning för dig?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli en del av SafeLines team!

Ditt anställningserbjudande

På SafeLine kännetecknas arbetskulturen av expertkunskap på en rad olika områden tillsammans med en familjär stämning med stark gemenskap där allas bidrag är avgörande för SafeLines framgång.

I din roll som Teknisk Säljare kommer du få vara med och bygga upp kundbasen i försäljningsorganisationen kring SafeLines IOT lösning och kringliggande tjänster. Du får möjlighet att bredda ditt professionella nätverk, fördjupa dina tekniska kunskaper samt utveckla SafeLines affär framåt. Dina möjligheter är stora, att både forma och påverka din roll framåt, i nära samarbete med övriga kollegor inom försäljning, marknad och utveckling.

På SafeLine värnar man om en stimulerande miljö där alla trivs och känner stolthet och engagemang i att vara en del av SafeLine.

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare hos SafeLine har du ett fritt och självständigt jobb där du planerar dina dagar själv och där merparten av din tid kommer att vara ute hos kunderna.

Som teknisk säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
  • Identifiera nya kunder och affärsmöjligheter
  • Ge förstklassig information och rådgivning om våra produkter ute hos kund
  • Ansvara för hela säljcykeln från prospektering till uppföljning.
  • Presentera och demonstrera våra produkter för potentiella kunder.
  • Delta i mässor och evenemang för att öka vår marknadsnärvaro.
  • Kontinuerligt utveckla din tekniska kunskap om våra produkter och branschen.
Värt att veta

På siten i Tyresö jobbar ca 80 anställda. Rollen är på heltid, 40h i veckan och tillsvidare med tillsättning enligt överenskommelse. På säljavdelningen jobbar du och din chef i nära samarbete.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • har tidigare erfarenhet inom B2B-försäljning, helst inom teknik- eller fastighetsbranschen.
  • har förmågan att bygga och underhålla långsiktiga kundrelationer.
  • är tekniskt kunnig och har förmågan att kommunicera tekniska koncept till icke-tekniska beslutsfattare.
  • talar flytande svenska och engelska
Som person är du driven och framåt men också flexibel och inlyssnande. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt och tar dig an dina arbetsuppgifter med engagemang och nyfikenhet. Du har alltid affären i fokus liksom din vilja att göra det lilla extra för kunden.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
SafeLine AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juni 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech