Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Account Manager med eget driv sökes till Gibon!

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en person som brinner för försäljning och värdesätter starka kundrelationer? Gibon Stockholm AB söker just nu en Säljare som kan bidra med energi och passion till deras växande säljteam. Om du har erfarenhet av komplex B2B-försäljning och är redo att ta din karriär till nästa nivå, kan detta vara din chans. Det viktigaste för Gibon är att du har rätt driv och engagemang, resten kommer de lära dig på plats!Om tjänsten

Välkommen till Gibon. De vill att deras kunder ska beskriva en säljare från Gibon som engagerad, pålitlig och närvarande. Dessutom ser Gibon att du är lyhörd och lyssnar på deras kunder för att upptäcka nya behov. Gibon säljer till mindre och medelstora företag och deras roll är i många fall att vara kundens externa IT-partner. Detta innebär att du kommer att arbeta i ett säljteam där glädje, kompetens och gemenskap står i centrum.

I rollen som säljare behöver du vara lyhörd och lyssna på Gibons kunder för att upptäcka nya behov. Det är viktigt att du gillar att göra affärer, att du är intresserad av Gibons kunder och att du förstår kundernas mål och utmaningar så att du med hjälp av Gibons produkter och tjänster kan hjälpa kunderna att bli framgångsrika i sina verksamheter - affärsförståelse helt enkelt! För att skapa affärer behöver du ha en stark egen drivkraft, vara nyfiken på och älska att träffa nya och befintliga kunder, vädra din affärsnäsa, boka kundmöten, ”arbeta” på arbetstiden och vara ”fri” på fritiden samt vara trygg i dig själv och dina värderingar.

Din roll:

 • Du kommer att vara ansvarig för att utveckla relationer med både nya och befintliga kunder, och hjälpa dem att nå sina affärsmål.
 • Tillsammans med försäljningschefen planerar du dina arbetsveckor och identifierar nya och gamla kunder som du behöver träffa.
 • Du ansvarar för att boka affärsdrivande möten och skapar nya affärsmöjligheter.
 • Tillsammans med kompetenta konsulter skapar och presenterar du vinnande affärförslag.
 • Du håller reda på alla aktiviteter och dokumenterar i Gibons CRM-system.
 • Du kommer att få kontinuerlig utbildning och stöd för att bli en ännu bättre säljare.

Du erbjuds:

 • En chans att representera Gibon med deras konkurrenskraftiga marknadserbjudande till företag, organisationer och offentlig förvaltning företrädesvis i Stockholms län.
 • Möjligheten att utveckla affärer och bygga långsiktiga kundrelationer.
 • En arbetsplats där trivsel och personlig utveckling är en prioritet.


Kvalifikationer
 • Har erfarenhet av komplex B2B-försäljning och har en genuin förmåga att skapa och underhålla kundrelationer.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
 • B-Körkort.

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av CRM-system, gärna Microsoft Dynamics.
 • En grundläggande teknisk förståelse för IT-marknaden.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Du är en ansvarstagande och pålitlig person med en stark drivkraft. Du är engagerad i ditt arbete och motiveras av att uppnå tydliga mål. För att bli framgångsrik inom försäljning i Gibons bransch behöver du se långsiktigt på din roll och är redo att växa tillsammans med Gibon.

Mångfald & jämställdhet är ett kontinuerligt arbete för Gibon: På Gibon är de övertygade om att mångfald, inkludering och jämställdhet skapar ett bättre arbetsklimat och bidrar till framgång. Därför jobbar de ständigt för att bli en mer jämställd och inkluderande arbetsgivare.

Vår rekryteringsprocess

Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar dig att skicka in den så snart som möjligt, då urvalet sker löpande.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se