Hoppa till innehåll
Ansök nu

Account Manager / Säljare
Hultafors Group Sverige AB - Distrikt södra Stockholm, Norrköping, Nyköping
 
Om rollen som Account Manager
I rollen som Account Manager / Säljare hos oss kommer du att ansvara för indirekt försäljning av Hultafors välkända kvalitetsprodukter mot återförsäljare. Produktgrupperna du främst kommer att jobba med är inom vårt segment Hardware, där du ansvarar för produktei varumärkena Hultafors, W.steps, CLC Work Gear, Fein och Scangrip. Dina kunder är återförsäljare av vår produktportfölj i distriktet som sträcker sig från Södra Sthlm ner mot Norrköping / Nyköping. mycket av din arbetstid är ute hos kunderna inom distriktet är du med fördel bosatt i området. 

Du kommer via uppsökande kontakt att bearbeta, utbilda och engagera våra återförsäljare. Du kommer att ha kontakt och utveckla all typ av personal hos våra återförsäljare, allt från lagerpersonal till butikschefer och ägare för stötta dessa i deras produktval samt arbeta för ett givande försäljningsresultat för kunden.  

Rollen kräver att du som säljare tar ett stort eget ansvar och har en gedigen struktur i ditt dagliga arbete. En stor del av din arbetstid tillbringar du med kunderna där du via engagemang, service och kunskap visar på fördelarna med att samarbeta med oss. Du har en ”kavla-upp-ärmarna”-inställning där du gärna spenderar tid hos kunderna för att vara en hjälpsam tillgång. I ditt ansvar ligger även att dela med dig utav din kunskap och ge rådgivning åt ovanstående kundgrupper för att hjälpa dem att representera Hultaforvarumärkenabsolut bästa sätt. 

Du kommer att bearbeta våra återförsäljare, både befintliga kedjestyrda samt lokala i varierande storlek. Viss nykundsbearbetning samt slutkundsbearbetning ingår också i tjänsten. 

Robin Nilsén, Account Manager
"Säljteamet är ett härligt gäng som har roliga träffar och nära till skratt. Vi är ett engagerat team och lätt att ta upp varandras idéer och en organisation som snabbt kan agera. Jag uppskattar den stora variationen i arbetsuppgifter. Ena dagen bygger jag upp butiksinredning och optimerar kundens produkter i butik, nästa dagen står jag på mässa och en annan dag sitter vi i förhandlingar med inköpsavdelningen hos en av våra återförsäljare.

Vi är ett företag som växer ihop med flera ledande varumärken i vår portfölj vilket gör att vi kan erbjuda ett 
brett sortiment till den moderna hantverkaren. Det innebär synnergier både för våra kunder och alla varumärken inom Hultafors Group. Vi samarbetar över gränserna med andra säljare inom koncernen och det blir intressanta möten ihop."  

Dina kunskaper:
Vi söker dig med dokumenterad säljerfarenhet och goda resultat gärna från butik eller uppsökande försäljning. Du behöver vara van vid att planera din egen tid med stort fokus på kunden. Din omgivning beskriver dig som en person med hög energi och att du har lätt för att ta kontakt med människor.  Du har egenintresse av produktsortimentet som riktar sig till hantverkare och bygghandeln men erfarenhet är inget kravDet är en fördel om du har en känsla för säljande exponering och tidigare har jobbat med instore byggnation.

Vi söker dig som har:

  • 2-3 års erfarenhet av försäljning, gärna i en liknande roll 
  • B-körkort, gärna utökat 
  • mycket goda kunskaper i svenska samt grundläggande kunskaper i engelska 

 Dina egenskaper:
Som person är du lyhörd, nyfiken och framförallt pålitlig. Du ser kopplingen mellan affärsmässighet och relationsskapande kombinerat med hög aktivitet som nyckeln till att skapa positiv effekt och resultat.

Fredrik Johansson, försäljningschef
"Jag arbetar på Hultafors för jag gillar att jobba med premiumvarumärken i en dynamisk miljö. Man får ta mycket eget ansvar och uppmanas att komma med egna initiativ och lösningar. Jobbet är utvecklande och man lär sig något nytt hela tiden. Under mina 13 år på bolaget har vi förvärvat flertalet företag vilket gör resan ännu roligare.  Jag uppskattar möjligheten till utveckling som vi har inom Koncernen. 2011 startade jag min karriär inom Hultafors Group som Säljare. Jag blev Key Account Manager 2014 för att därefter axla rollen som Försäljningschef 2017.

Vi jobbar, mot höga mål, med engagerade medarbetare, frihet under ansvar och man har kul på jobbet. Vi har som mål att ha en stark lokal närvaro och är en stor säljkår vilket gör att man har många kollegor på fältet."


Vi erbjuder:
Hos oss får du möjligheten att arbeta med frihet under ansvar där du påverkar ditt dagliga arbete och utvecklar din region. Du kommer bli en del av ett anrikt företag med stolt företagskultur och som verkligen levererar med kvalitet i allt vi gör. Hultafors Group är en stolt koncern med många spännande varumärken och en stor säljstyrka. I teamet i hardware är vi 11 personer. Vi har kul tillsammans!
I tjänsten ingår även tjänstebil och friskvårdbidrag. Du har i grunden en fast månadslön, utöver detta erbjuder vi dig en konkurrenskraftig ersättningsmodell med mycket bra villkor, 

Kontakt:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Johansson, på fredrik.johansson@hultaforsgroup.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail på grund av GDPR lagstiftningen. Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.


 

Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. Vi koncept utvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten inom alla aspekter av den professionella användarens arbetsdag.

Vi är en betrodd partner som möjliggör synergier och hållbar tillväxt för både människor och affärsverksamhet. Från affärsutveckling och logistik till produktdesign och marknadsföring utgör vi en betydelsefull partner som driver våra varumärken och medarbetare framåt. Vi gör detta genom att testa nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera yrkesanvändare i allt vi gör. Vi bryr oss om människor och förlitar oss på forskning och data för att förstå de utmaningar som professionella användare hanterar varje dag.

Med en passion för framtidsinriktade lösningar och ständigt på jakt efter nya kunskaper och insikter hittar vi nya sätt att göra ett positivt avtryck och ge användarna av våra produkter en bättre arbetsmiljö och tillvaro. Hultafors Group har sälj- och marknadsteam på samtliga huvudmarknader i Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour.

Läs mer om oss på www.hultaforsgroup.se och www.hultafors.se 

 

Hultafors Group logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.