Hoppa till innehåll
Deutz Nordic AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu

Teknisk säljare till Stockholm

Med 160 års erfarenhet är DEUTZ en av världens ledande tillverkare av innovativa drivsystem i effektområdet upp till 620kW för off-highway applikationer.

DEUTZ Nordic representerar DEUTZ AG i Sverige, Danmark och Finland. Vi erbjuder kompletta lösningar med diesel, gasmotorer samt elektriska drivlinor. Vi arbetar tätt med våra kunder och anpassar våra produkter efter specifika krav, förser våra kunder med nya motorer, utbytesmotorer, reservdelar och service. Vår kunniga personal utgör kärnan i vår förmåga att betjäna allt från större OEM-kunder till mindre kunder med högt ställda krav på kvalitet, tillgänglighet och tillförlitlighet.

Med vår tjänst Re-Power, ges kunden möjligheten att uppgradera sin maskin till en modern miljösteg 5 maskin. Tillsammans med HVO certifiering och miljösteg 5 tar vi hållbarhetsarbetet till en ny nivå.

Vi söker nu en engagerad och tekniskt kunnig säljare som vill ta hand om våra befintliga och nya kunder i Sverige! Är det du?

Vad kan Deutz erbjuda dig?
DEUTZ Nordic är ett framgångsrikt och stabilt företag som kontinuerligt hittar bra lösningar för kunderna. För rätt person erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete till bra villkor och självklart har vi tecknat kollektivavtal.

Ansvarsområden

 • Ansvara för att vår befintliga kundbas i Sverige underhålls och utvecklas
 • Hitta och bygga upp nya kunder
 • Identifiera tillväxtmöjligheter och utforma försäljningsstrategier
 • Bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer och säkerställa hög kundnöjdhet

Din profil
Till rollen som teknisk säljare söker vi dig som drivs av säljarbete och att bygga affärsrelationer. Du är strukturerad, målmedveten och kan arbeta självständigt med eget budgetansvar. Att ha ett högt engagemang och god kvalitet i dina säljbesök är en självklarhet och du strävar alltid efter att ge hög service samt byggoch vårda relationer. Du är social, flexibel och gillar att jobba med långsiktiga säljprocesser där engagemang och tekniskt kunnande är nyckeln till affärer. Självklart har du ett genuint intresse för teknik, affärer och kundrelationer.

 • Teknisk erfarenhet och kunnande om motorer eller liknande maskiner
 • Erfarenhet av teknisk försäljning B2B och att bygga långsiktiga kundrelationer
 • Vana att hantera samt analysera data
 • Tidigare erfarenhet av prissättning och kalkylering
 • Förhandlingsförmåga och utmärkt kommunikationsförmåga
 • Vilja och möjlighet att resa inom Sverige
 • Behärska svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Om du känner att detta är du, tveka inte att söka tjänsten! 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-51481646.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
DEUTZ Nordic är ett helägt dotterbolag till DEUTZ AG. Bolaget grundades i Sverige 1956 samt i Danmark 1965. Sedan 2019 har DEUTZ Nordic även verksamhet i Finland. Med vår kunniga personal servar vi allt från OEM-kunder till slutkunder både för nyförsäljning och eftermarknad. För nya maskiner och installationer jobbar våra tekniker i nära samarbete med kunden för en optimal anpassning av nya motorserier med de senaste emissionsnivåerna för en renare och bättre miljö. 2023 omsatte DEUTZ Nordic-gruppen ca 300 MSEK. DEUTZ är en av världens ledande tillverkare av innovativa drivsystem. DEUTZ-koncernen har drygt 5 000 anställda över hela världen och ca 900 försäljnings- och servicepartners i mer än 130 länder. Omsättningen var 2023 ca 2,1 miljarder euro.

Deutz Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup