Hoppa till innehåll
Kin Food logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
14 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Stockholm

Är du en affärsdriven säljare med bakgrund från dagligvaruhandeln? Då kommer du passa in och trivas med att växa tillsammans med oss!

Vi erbjuder
Vår kultur präglas av ärlighet, högt engagemang och eget ansvar där du har stor möjlighet att påverka denna roll. Vi ger dig de verktyg du behöver och kontinuerlig utbildning och coachning för att du skall lyckas och växa tillsammans med oss. Du erbjuds en roll i ett företag på stark frammarsch där du kan vara med och göra skillnad.  

Vad har Dan Wong, försäljningschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag är delägare av Kin Food och tillsammans med min kompanjon har vi lagt grunden för att kunna skala upp bolaget. Vi är ett litet företag med en aggressiv tillväxtplan och strävar efter att vara en marknadsledande aktör inom asiatisk färdigmat.

Vi har en inkluderande företagskultur och värderar mångfald och inkludering. Vårt team består av ett härligt gäng med bakgrund från ett tiotal olika nationaliteter och sociala bakgrunder. Vi erbjuder flexibla arbetsmöjligheter vilket skapar möjlighet att balansera arbete och privatliv.

För rätt kandidat finns stora möjligheter att vara med och utveckla rollen för att bidra till företagets framtida marknadspositionering. Viktiga egenskaper för att lyckas som säljare är förmåga att förvandla utmaningar till möjligheter och ha en vilja att vinna som ett lag framför individuella prestationer. Vi söker någon som gillar högt tempo, är prestigelös och resultatdriven."

 

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Kin Food arbetar du proaktivt med att skapa goda affärsrelationer med befintliga som nya kunder inom dagligvaruhandeln. Du ansvarar för att sälja in våra produkter och informerar om kampanjer till butikerna. Du ansvarar för att fortsätta utveckla samarbetet med våra befintliga kunder och att driva demos med utvalda butiker förekommer. Du har budget- och resultatansvar samt analyserar produktkategorier för att utveckla dina säljaktiviteter. 

Vi vill att du är med och skapar en god struktur där du har stor möjlighet att påverka hur denna roll skall se ut. Du utgår från hemifrån och distriktet innefattar Stockholm med omnejd.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet från försäljning inom dagligvaruhandeln
  • Har kunskaper i Officepaketet
  • Har analytisk förmåga
  • B-körkort

Har du kunskaper inom matsäkerhet, spårbarhet och redlighet är det meriterande. Vidare söker vi dig som har ett stort eget driv och tycker om att tävla. Du är en lagspelare som är van vid att ha mycket kontakt med människor både internt och externt och du vet hur man skapar goda långsiktiga relationer. Du är förtroendeingivande, ärlig och strukturerad. 

Lämplig bostadsort är inom distriktet och tjänsten avser heltidsomfattning.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Robin Ring. Du når Robin på 036-3363461.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Kin Food
Kin food är en livsmedelsproducent från Eskilstuna. Våra asiatiska färdigmat tillagas från grunden av kockar och vi levererar till livsmedelsbutiker runtom i Sverige. Våra färdigrätter finns bl.a. hos utvalda ICA, Coop, Willys och hemköpsbutiker. Vår produktion är IP certifierad och vi är godkända leverantörer av ICA,Coop samt Dagab (Axfood). Vår filosofi är att förse livsmedelsbutiker med autentiska asiatiska färdigrätter av hög kvalite med smak från restaurang.

Kin Food logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup