Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

 

Säljare till distrikt norra Stockholm - Gävle

Vi utökar nu vårt framgångsrika säljteam och söker en säljare till distrikt norra Stockholm - Gävle, där lämplig bostadsort kan vara Uppsala med omnejd.

Arbetsuppgifter
Som säljare ingår du i ett dynamiskt säljteam och besöker självständigt nya och befintliga dagligvarubutiker inom ditt distrikt. Området innefattar de norra delarna av Stockholm och sträcker sig utmed östkusten upp till Hudiksvall. Du representerar ett mycket starkt och brett sortiment med fokus på nyheter, kampanjer, exponeringar samt att säkerställa och öka distribution. Din främsta uppgift är att skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt för Danish Crown Sweden och för våra kunder.

Arbetsuppgifter

 • Resultatansvar för besöks- och försäljningsbudget
 • Förbereda och genomföra presentationer och kundmöten
 • Framgångsrikt utveckla och förbättra kundrelationer
 • Aktivt bidra till ökad distribution och därmed stärkta marknadsandelar
 • Agera proaktivt som ambassadör för Danish Crown Sweden
 • Deltagande vid utbildningar och konferenser

Vad har Jonas Västerstig, försäljningschef, att säga om företaget?

"Vi utgår från värdegrunder som känns aktuella och viktiga för våra medarbetare. Vi har också en modern och tillåtande kultur som aktivt bidrar till att skapa en attraktiv arbetsmiljö."

Läs hela intervjun med Jonas på länken nedan. 

https://career.masterhelp.se/dcf

Din profil
Till rollen som säljare söker vi dig med ett positivt driv och god affärsmässighet som kan utveckla långsiktiga och framgångsrika kundrelationer. Du har en prestigelös och ödmjuk attityd kombinerat med starkt eget driv och gillar självständigt arbete. Du är duktig på att utveckla långsiktiga affärsrelationer och har erfarenhet av försäljning av dagligvaror och gärna färskvaror. Idag jobbar du som säljare inom dagligvaruhandeln, alternativt som inköpare / avdelningsansvarig för färskvaror i butik.

 • Du har en positiv attityd och framåtanda
 • Ditt arbetssätt är proaktivt och möjlighetsorienterat
 • Du har god datorvana och erfarenhet av CRM / affärssystem
 • Du har god förmåga i att skapa struktur i din planering
 • Du tänker och agerar långsiktigt och motiveras av att analysera och utveckla bra affärer för oss och våra kunder

Vi erbjuder dig
En varierande, spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag med engagerade och positiva medarbetare, som tillsammans representerar starka varumärken och produkter.  

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Andreas Nilas, regional försäljningschef norr, på 0709 655064.

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Danish Crown Sweden är dotterbolag till Danish Crown Group som är ett av de ledande köttföretagen i Europa med en omsättning på ca 100 miljarder och 23 000 anställda. Med fokus på mathantverk, hållbarhet & kärleken till bra mat utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder. Vi är cirka 1 500 anställda inom den Svenska koncernen och arbetar tillsammans med drygt 6 000 lantbrukare. Vår Svenska verksamhet omsätter ca 9 miljarder sek fördelat mellan KLS och Danish Crown Sweden. Den organisationen som tjänsten rapporterar till omsätter ca 700 miljoner sek med huvudkontor i Göteborg. Vårt område innefattar försäljning av charkprodukter under varumärkena Tulip och GÖL där vi är marknadsledande inom kategorierna Salami, toppings, salamisnacks och slow cooked. Övriga kategorier som vi är starka inom är bacon, korv, konserver och pastej.

Danish Crown Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup