Hoppa till innehåll
Europress logotyp

Säljare sökes till ledande bolag inom avfallshantering

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo för nästa steg i din karriär? Missa inte chansen att vara med på en spännande tillväxtresa hos Nordeuropas ledande bolag inom avfallshantering. Europress befinner sig i en expansiv tillväxtfas och söker nu en Säljare till distrikt Stockholm Syd där du utgår ifrån vårt kontor i Rosersberg alternativ från hemmet.

Om Europress
Europress grundades på 1970-talet och är idag Nordeuropas ledande tillverkare av avfallskomprimatorer och balpressar. Efter mer än 40 år i branschen fortsätter Europress att ta marknadsandelar i nya länder med sina moderna produkter och högklassiga tjänster. Under årens lopp har Europress samlat till sig en grupp fackmän och experter som tillsammans har skapat helt nya produkter, innovativa lösningar och en heltäckande servicepalett. Vi skapar nytt och visar vägen för andra aktörer i branschen.

Din roll
Som Säljare hos Europress ansvarar du för att bibehålla och utveckla befintliga kunder samt proaktivt identifiera nya kunder och kartlägga deras behov inom avfallshantering och presenterar lösningar som passar kunden. Storleken och komplexiteten på kunden varierar och ställer därför krav på din förmåga att anpassa rätt lösning för kunden.

Du kommer att ansvara över:
  • Bibehålla och vidareutveckla befintliga kunder
  • Arbeta löpande med nykundsbearbetning
  • Avtalshantering och uppföljning av offerter, leveranser samt projekt.
Våra kunder finns idag främst inom handel, logistik och fastighet och vi ser gärna att du är en del i arbetet att sätta Europress på kartan även i andra branscher.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning och har teknisk förståelse då det även förkommer projektförsäljning. Du trivs med att arbeta strukturerat och långsiktigt.

Vi ser det viktigt att du har ett driv samtidigt som du är ödmjuk och seriös i ditt arbete. Vi ser gärna att du tycker om att vara kreativ och har ett tekniskt intresse (t.ex. för IoT-applikationer).
Vidare är du serviceminded och har kunden i fokus och håller vad du lovar. Du har en god kommunikativ förmåga både på svenska och engelska, skriftligt och verbalt.

Vi erbjuder
Europress är ett innovativt företag med unika digitala lösningar inom sin bransch. Du erbjuds en marknadsmässig lön samt provision och ett fritt och mångsidigt arbete i en bransch som är i ständig utveckling. Du blir en del av ett starkt team där man arbetar tillsammans för att nå framgång. Det finns en tydlig on-boarding plan vid start och utvecklingsmöjligheter på sikt.

Ansökan
Den här rekryteringen sker i samarbete med Professionals Nord men anställningen kommer vara direkt hos Europress. Alla frågor gällande rekryteringsprocessen hänvisas därför till PN, vänligen kontakta: Lucas.bryggman@pn.se

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm, gärna södra sidan.
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lucas Bryggman

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail
Europress logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1977 har Europress hjälpt företag och organisationer att utvecklas i riktning mot en cirkulär ekonomi. Genom att tillhandahålla hållbara produkter och tjänster hjälper Europress deras kunder att effektivisera sin avfallshantering. Samtidigt skyddas miljön eftersom avfallet kan samlas in på ett säkert på samma ställe där de blir till. På så sätt hjälper de tillsammans med er till att öka återvinningskvoten.