Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Mötesbokare - Stockholm

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för försäljning?
Nu har du chansen att bli Corepart´s Mötesbokare i Stockholm!

Corepart ligger i framkant med att skapa innovativa, trygga och säkerhetsanpassade lösningar. Arbetsplatsen präglas av ett stort engagemang, nytänkande och framåtanda. Vi värdesätter det personliga mötet och jobbar aktivt för att vara den bästa leverantören av säkerhetstjänster för våra uppdragsgivare och den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. På Corepart arbetar vi proaktivt för att kunderna ska få användarnyttiga processer med hög kvalité.

Din framtid

För att lyckas som Mötesbokare på Corepart tror vi att du brinner för service i världsklass. Dessutom är du mån om att vårda och utveckla affärsrelationer, ta marknadsandelar samt hela tiden hitta nya sätt att positionera och sälja Coreparts redan etablerade tjänster och lösningar inom Övervakning & Säkerhet.

Erfarenhet och personliga egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en liknande roll.
Du har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad, har ett sinne för service samt ett genuint intresse för säkerhetstekniska lösningar. Du är lyhörd för kundens behov och har en förmåga att skapa lösningar.

Det här är en roll med utrymme för att utmanas och utvecklas i en stimulerande miljö, därför söker vi en ambitiös, ansvarsfull och driven person. Någon som är redo att växa in i sin roll med positiv energi och framåtanda. Vi vill se att du är en extremt serviceinriktad person med tekniskt intresse som tycker om att hjälpa andra. Du är kommunikativ, prestigelös och en riktigt god lagspelare. Du hugger tag där du ser att det behövs och driver själv ditt arbete framåt. Viktigast av allt är att du vill vara med och bidra till arbetsglädjen!

Det är krav/ meriterande om du har en eller flera av nedanstående kvalifikationer:
  • Har jobbat framgångsrikt med försäljning
  • Har en passionerad inställning till försäljning
  • Talar och skriver svenska på affärsnivå samt är flytande i engelska i tal och skrift
  • Känner dig bekväm med datorn som arbetsredskap och är väl bevandrad i MS Office.
Corepart har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt.
Urval och intervjuer sker löpande, ansök snarast möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Olivera Cvetkovic på olivera.cvetkovic@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren