Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Inköpsplanerare, Stockholm Sköndal

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du nyexaminerad inom logistik/inköpsplanering, alternativt har något års arbetserfarenhet inom området? Är du en driven, noggrann och positiv person som vill arbeta på ett växande, svenskt familjeföretag? Då kan det vara dig vi söker som Inköpsplanerare till vårt huvudkontor i Stockholm!

Arbetsuppgifter

Som Inköpsplanerare arbetar du med materialplanering från leverantörer, där uppdraget är att hålla lagernivåer som gör att vi når uppsatta mål på servicegrad till butiker och dotterbolag, samtidigt som vi undviker överlager. Du arbetar operativt och ansvarar för ett antal leverantörer, där du sköter daglig kommunikation med dessa angående inköp och leveranser.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Att planera och lägga beställningar på det produktsortiment vi lagerför samt leveransbevaka lagda order
  • Lagerplanering och optimering av parametrar i affärssystem
  • Support till butikerna avseende materialplanering m.m.
  • Arbeta för att öka omsättningshastigheten och minska inkurant lager
Du utgör tillsammans med tre andra kollegor gruppen av inköpsplanerare som rapporterar till vår Supply Chain Manager. Tillsammans arbetar ni för att nå uppsatta mål för både leveransprecision och lagervärde.

Din profil

Vi tror att detta är en bra ingångstjänst för dig som vill arbeta inom logistik/inköpsplanering. Vi förutsätter att du har kunskap inom lagerstyrning - kanske har du tidigare erfarenhet inom området eller så har du just avslutat en relevant utbildning.

Du bör behärska MS Excel och ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av arbete i affärssystem är meriterande, men inget krav.

Som person bör du vara analytisk, strukturerad och resultatorienterad. Det är viktigt att du är serviceinriktad, då materialplanering är en viktig pusselbit i organisationens strävan efter att bibehålla vårt starka kundfokus. Dock är det viktigaste för oss att du är en ansvarstagande och positiv person som bidrar med trivsel i arbetsgruppen.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Christian Stjernlöf (Supply Chain Manager) på telefon: 08-555 990 10 mail: Christian.Stjernlof@hydroscand.se.

Sista ansökningsdag är den 20 maj 2024 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.