Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Lagerchef till bolag inom produktion Stockholm

Ansök nu
Vill du som Lagerchef vara en del av förändringsresan hos ett välrenommerat globalt bolag inom teknik i södra Stockholm?

Då kanske du är vår kunds nya lagerchef som vill vara med och utveckla lagerverksamheten in i framtiden?

Som Lagerchef till vår kund, i södra Stockholmsområdet, kommer du leda och driva arbetet med digitalisering och automatisering inom lagerverksamheten framåt. Du får möjlighet att bidra med dina kunskaper och ditt ledarskap till ett globalt och stabilt bolag som är ledande inom sin bransch.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett medelstort, stabilt och globalt bolag som befinner sig på en spännande tillväxtresa.

Dina arbetsuppgifter

Din roll kommer vara både strategisk och operativ. Du ansvarar för kontinuerlig utveckling av personal, processer och arbetssätt med tonvikt på utveckling och förbättring av affärssystem inom lagerverksamheten. Du är trygg med att arbeta enligt Lean-principerna.

Dina ansvarsområden inkluderar:
  • Daglig ledning och koordinering av lagerverksamheten.
  • Optimering av lagerflöden och förbättring av processer för att maximera effektiviteten.
  • Nära samarbete med produktion.
  • Driva utvecklingsprojekt, till exempel utveckla och förbättra användningen av affärssystem i lagerverksamheten, agera som Superuser för SAP
  • Ansvara för lagrets digitala system och processer.
  • Personalansvar, rekrytering och utveckling av lagrets medarbetare.
  • Upprätthållande av hög säkerhets- och kvalitetsstandard på lagret.
  • Budget och kostnadskontroll för lagerverksamheten.
Värt att veta

Som Lagerchef rapporterar du till Produktionschefen och du har personalansvar över ett 20-tal medarbetare.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid med möjlighet till flex och du utgår från enheten i södra Stockholm.

Våra förväntningar

För att trivas och vara aktuell för rollen tror vi att du har:
  • Högskoleexamen inom tekniskt område eller liknande, alternativt en teknisk gymnasieutbildning med mångårig relevant erfarenhet.
  • Erfarenhet av att leda ett arbetslag med drygt 25 medarbetare inom produktion/montering/logistik.
  • Erfarenhet av att driva och implementera digitalisering-och automatiseringsprocesser.
  • Praktisk erfarenhet av att använda Lean-verktyg samt ledning av förbättringsarbete
  • Tidigare erfarenhet från arbete i affärssystem. Det är speciellt meriterande om du arbetat med affärssystemet SAP.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som person känner dig trygg i ditt ledarskap med en vilja att driva och leda förbättringsarbete. Du är målfokuserad och drivs av att uppnå och överträffa uppsatta mål. Du är analytiskt lagd och har god organisatorisk förmåga i kombination med ett effektivt kommunikationssätt. Du kommer ha många kontaktytor både inom och utanför organisationen och du är den typen av person som gillar att utmana traditionella tankesätt på ett ödmjukt och professionellt sätt. För rollen behöver du kunna prata och skriva flytande svenska och engelska.

Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech