Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Engagerad ekonomiansvarig till växande företagsgrupp

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Urban Italian Group (UIG) är en dynamisk och händelserik restauranggrupp med rötter i den italienska matkulturen. Sedan vår etablering 2017 har vi kontinuerligt expanderat kraftigt och har i dagsläget restauranger i åtta städer i Sverige. Genom organisk tillväxt har vi byggt upp våra framgångsrika koncept Basta och Florentine. Urban Italian Group har utvecklat en ledande position inom restaurangbranschen och har idag närmare 400 stolta och engagerade medarbetare. Med stark passion för innovation och återinvestering av resurser tar vi nästa steg i vår tillväxt genom internationell expansion. Redan i sommar tar vi det självklara klivet in på den spanska marknaden, för att vidare etablera vårt restaurangkoncept i övriga Europa. Med dokumenterad framgång och bevisad kapacitet strävar vi efter att leverera enastående matupplevelser världen över. Vi är stolta över att skapa en levande restaurangmiljö med driftiga och engagerade kollegor tillsammans med våra återkommande gäster. För att utöka vårt framgångsrika team söker vi nu efter fler ambitiösa och karismatiska personer som vill skapa magi varje dag!?

Dina arbetsuppgifter
Är du en driven individ som lockas av att arbeta med passionerade entreprenörer och vill vara en del av en framgångsrik restauranggrupps tillväxt? Då kan du vara nyckelpersonen vi söker för vår spännande resa. Givetvis planerar vi att etablera nya restauranger och koncept, nationellt likväl som internationellt, med målet att inom de närmaste åren fördubbla vår omsättning till en halv miljard. Som ekonomiansvarig hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara: Övergripande ekonomiansvar Daglig bokföring Månads- och årsbokslut Rapportering av årsbokslut samt planering kring årsredovisning Likviditetsredovisning Stöd i koncernredovisning Kontakt med revisorer och myndigheter kopplat till skatter och moms Vårt huvudkontor är centralt beläget i Stockholm, där du kommer att arbeta nära företagets ledning och centrala funktioner.

Din profil
Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom ekonomi och redovisning. Du kanske är i början av din karriär med målet att växa och utvecklas till en ekonomichef eller CFO. Arbete med ekonomistyrning och redovisning bör falla dig naturligt samt att du tidigare ansvarat för bokslutsprocesser. Det är meriterande om du har förståelse för restaurangbranschen, särskilt erfarenhet av ekonomiarbete inom den kontexten. Tidigare arbete med koncernredovisning är en fördel, liksom erfarenhet av Fortnox. Du behöver vara bekväm att kommunicera på engelska i tal och skrift då det är vanligt förekommande i organisationen. Som person är du snabbfotad, driven och trivs i en kreativ miljö med högt i tak! Du är strukturerad, analytisk och noggrann i ditt arbete, med fokus på ordning och reda. Vi som organisation stödjer varandra, värnar om varandras framgång och tar alltid ansvar. Vi ser gärna att du är stark i din kommunikation och har förmågan att anpassa din kommunikationsstil utifrån kontaktytorna du interagerar med i verksamheten. Med vår kontinuerliga expansion och vårt höga affärstempo är det viktigt att du gillar utmaningar och kan behålla fokus vid hög arbetsbelastning.

Ansökan
Urban Italian Group AB samarbetar med Clockwork Rekrytering. Sök gärna tjänsten på www.clockworkpeople.se senast 2024-08-25. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cornelia Gästgivar på 0733-51 27 97. För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.