Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningsekonom till KAMIC Group

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Matilda Thelin
Telefon
Ansök nu
Production Technology är ett av fyra affärsområden inom KAMIC Group med huvudfokus på försäljning av produktionsutrustning och förbrukningsmaterial samt supporttjänster för elektronikproduktion och industriautomatisering. Vi söker nu en redovisningsekonom med placering på affärsområdets kontor i Spånga. I den här rollen kommer du att ansvara för redovisningen i några av affärsområdets dotterbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir:
  • Löpande redovisning
  • Inkomst-, skatte- och momsdeklarationer
  • Upprättande och rapportering av månads- och årsbokslut samt årsredovisningar
  • Upprätta budget, prognoser och analyser av månadens resultat
Vem är du?

Vi ser att du har en ekonomisk utbildning och några års praktisk erfarenhet av att arbeta med redovisning och bokslut. Du är van vid att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera och prioritera. Du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från Jeeves och Visma ser vi det som meriterande.

Vi erbjuder dig

Som redovisningsekonom hos KAMIC Group får du möjlighet att arbeta inom ett affärsområde med korta beslutsvägar och med en prestigelös atmosfär. Du kommer att ingå i ett härligt och kompetent gäng som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Vi sitter i trevliga lokaler i Spånga med bra parkeringsmöjligheter. Allmänna anställningsvillkor styrs av kollektivavtal, lokala regler och avtal.

I den här processen samarbetar KAMIC Group med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Thelin på matilda.thelin@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

KAMIC Group är en företagsgrupp bestående av närmare 40 bolag verksamma inom såväl handel som tillverkning. Vårt gemensamma mål är att vara en framstående leverantör av tekniska produkter och tjänster inom utvalda produkt- och marknadsnischer. Tillsammans är vi cirka 1700 anställda i 14 länder och har en årlig omsättning på cirka 3.7 miljarder kronor. www.kamicgroup.com
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!