Hoppa till innehåll
Another Snus Factory logotyp

Redovisningsansvarig till Another Snus Factory, Stockholm

Publiceringsdatum
21 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu rekryterar Meritmind för Another Snus Factory ’s räkning en Redovisningsansvarig.
Har du flera års erfarenhet inom ekonomiyrket, är självgående och initiativtagande samt har en god kommunikativ förmåga och vill vara verksam i ett starkt tillväxt bolag med ett sammansvetsat team? Läs då vidare, du kan vara den rätta för tjänsten!

Som Redovisningsansvarig på Another Snus Factory kommer du att ansvara för ekonomihantering inom bolaget. Arbetet är av bred karaktär med varierande arbetsuppgifter där du kommer få vara med och bygga bolagets ekonomifunktion. Du blir en del av en härlig grupp om ca 10 kollegor på kontoret, alla med olika ansvarsområden men där ni tillsammans som team jobbar för att stärka och kvalitésäkra arbetet inom bolaget. Du kommer jobba nära med ekonomiassistenten som ansvarar för kund-och leverantörsreskontran samt rapportera till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Ekonomihantering:

  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Månad- och årsbokslut
  • Lagerredovisning
  • Rapportera till SCB
  • Deklarationsarbete
  • Kontakt med diverse myndigheter såsom Skatteverket, Transport, Tullverket etc.
  • Övrigt vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning.

Utvecklingsarbete:

  • Driva och utveckla rutiner för att kvalitésäkra fortsatt arbete samt uppnå högre effektivitet.

Vi söker dig som:
Idag jobbar som självgående redovisningsekonom men är redo att ta nästa steg i karriären och komma till en arbetsplats med korta beslutsvägar där du får vara med att bygga och utveckla ekonomifunktionen. Du har relevant utbildning i botten med flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och därigenom även har en god förståelse för ekonomiprocesser, flöden och konton. Stark meriterande är om du har tidigare erfarenhet av tillverkandebolag. Du har en god systemvana och hanterar Excel väl, meriterande om du tidigare jobbet i Fortnox. Vidare kommunicerar du effektivt på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För att lyckas och trivas i rollen är du:
Genuint intresserad av ekonomiprocesser samt redovisning. Du är självgående där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare mot mål. Du har ett analytiskt förhållningssätt och är strukturerad i din arbetsmetod samt förmår att jobba effektivt utan att tumma på kvalitén. Vidare är du en problemlösare som drivs av att leda förbättringsarbete av processer, rutiner och arbetssätt. Som person är du enkel och flexibel samt har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som externa kontakter. Du är helt enkelt en härlig lagspelare!

Anställningen inleds med en provanställning och är på heltid med start så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Another Snus Factory med kontor i Gamla Stan erbjuder möjlighet för sina anställda att jobba hemma två dagar i veckan och har flera generösa förmåner.

Om Another Snus Factory
Another Snus Factory grundades 2019 med ambitionen att göra saker på ett annat sätt. Vi skapar fantastiska produkter och inspirerande varumärken med tre vägledande principer, att göra saker vi känner oss stolta över, alltid försöka göra det vi tycker är rätt och inte minst att ha kul medan vi gör det.

Vi befinner oss i en stor tillväxt där LOOP som varumärke etablerades på marknaden våren 2020 och under dessa korta år har vi hunnit bli ett av Skandinaviens ledande bolag inom snusproduktion, där LOOP är ett av Sveriges mest sålda tobaksfria snusvarumärke.

I och med denna tillväxt utökar vi nu vårt team inom ekonomi där vi nu söker en redovisningsansvarig. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med stort eget ansvar i ett härligt team där vi värdesätter samarbete och arbetar Framåt Tillsammans.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:
Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

 

Another Snus Factory logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren