Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningsekonom till familjär redovisningsbyrå

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker just nu en utåtriktad Redovisningsekonom till vår kund som är en familjär redovisningsbyrå där veckoarbetstiden är 37,5 h. I rollen kommer du att arbeta med löpande redovisning, årsbokslut och ta kundansvar. Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex, för att sedan övergå till anställning hos kund – givet ett bra samarbete.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Delaktig i årsbokslut och årsredovisning
  • Inkomstdeklarationer
  • Kundkontakt
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har goda systemkunskaper och har tidigare arbetat i ett eller flera affärssystem. Som person tror vi att du är kommunikativ och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Dessutom är du ansvarstagande och har en prestigelös inställning!

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RPRE2634. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson (rolf.pettersson@vindex.se, 070-340 78 03) vid fler funderingar kring rollen.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren