Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Redovisningsansvarig till eventbolag i entre

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Marie Källström
Telefon
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi på Jurek Recruitment & Consulting AB söker tillsammans med vårt systerbolag Life Event Sweden AB en erfaren Redovisningsansvarig. I din roll som Redovisningsansvarig kommer du ha ett självständigt bolagsansvar för ett antal bolag i koncernen, av olika karaktär och storlek. Vidare kommer du att vara involverad i projekt som syftar till att effektivisera ekonomifunktionen i koncernen.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:
  • Kvalitetssäkring av löpande bokföring
  • Fakturering
  • Projektredovisning
  • Momsavstämningar och momsdeklarering
  • Månads- och årsbokslut
  • Supporta övrig organisation i ekonomirelaterade frågor
  • Likviditetsarbete (likviditetsplanering, påminnelsehantering etc.)
  • Ad hoc uppgifter
Du har ett nära samarbete med Jurek-koncernens Head of Accounting och rapporterar till Head of Finance.

Vem är du?

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett snabbrörligt bolag med stort eget ansvar. Som person är du noggrann, effektiv och prestigelös med en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Du trivs med att ta stort ansvar för ett brett område och är van att arbeta självständigt. Du har ett driv och en vilja att kunna göra skillnad med en god problemlösningsförmåga. Du är en positiv och serviceinriktad och hjälpsam person både mot kunder och kollegor. Vi är en koncern med stark entreprenöriell anda varför du bör trivas i en miljö med högt i tak, fart och fläkt, snabba beslutsvägar och dedikerade kollegor

Du har en relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet från liknande roll eller redo att axla den rollen nu. Din kunskapsnivå inom redovisning och skatt är hög. Du har en stor systemförståelse och mycket goda kunskaper i Office-paketet (i huvudsak i Excel). Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift då du har mycket kontakt med såväl interna medarbetare som kunder och leverantörer. Tidigare erfarenhet av självständiga bokslut är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet inom projektredovisning.

Du erbjuds

Det här är en utvecklande, utmanade och rolig tjänst i en organisation med driv och engagemang. Du kommer att vara involverad i flera av koncernens bolag som verkar inom vitt skilda branscher. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Tjänsten är placerad i fina och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Vi ser gärna en omgående start alternativt enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Marie Källström på marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Koncernen, som består av totalt femton bolag, drivs i en entreprenöriell anda. Flera framgångsrika bolag såsom Jurek Recruitment & Consulting AB, Hammer & Hanborg Sverige AB, ID. Entity AB, Life Event Sweden AB och NO VI Resort AB ingår i koncernen. Jurek Rekrytering & Bemanning är koncernens största bolag. Bolaget bildades 2006 och har haft en stark tillväxt och inte mindre än sex gånger har bolaget utsetts till DI-gasell. Samtliga bolag i koncernen drivs av entreprenören Shervin Razani och koncernen omsätter runt 600 MSEK årligen. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vår ekonomiavdelning med en Redovisningsansvarig.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!