Hoppa till innehåll

Processingenjör för prototyptillverkning av transmissionsdelar

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Scania genomgår nu en omvandling från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till att bli en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

På Scanias transmissionsproduktion befinner vi oss i en expansiv och spännande fas där vi lägger grunden för Scanias framtida transmissionsproduktion. Vi arbetar med hjärtat av eMobility-lastbilar - drivlinans produktion.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara en del av den elektrifierade tunga transporttransformationen genom att vara med och bygga kompetens kring tillverkning av prototyper för elektrifierade drivsystem. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp engagerade och stödjande kollegor, med en intressant mix av olika bakgrunder och erfarenheter. Vi arbetar tvärfunktionellt, nära F&U och inköp, och du kommer att följa med oss på vår resa mot agila arbetsmetoder. Vår laganda bygger på öppenhet, skratt och omtanke om varandra.

På Scania uppmuntrar vi personlig och professionell utveckling genom strukturerade utvecklingsplaner på den karriärväg som passar dig. I dialog mellan dig och din chef finns ett stort landskap av möjligheter att fördjupa eller bredda din kompetens inom Scania!

Arbetsuppgifter

Som processingenjör kommer du att ha en central roll i att driva produktrealiseringsprojekt för Scanias framtida e-mobilitetskomponenter. Dessutom kommer du att vara en del av maskininvesteringsprojekt där du bidrar med din processkunskap för att säkerställa tillverkning i världsklass. Förutom ditt nätverk inom företaget kommer du att arbeta med externa leverantörer och partners, både nationella och internationella samt kontakter inom Traton-gruppen. Ditt arbete kommer specifikt att innebära att arbeta med de höga krav och förväntningar som finns på processkvalitet, processkostnad och design för tillverkning.


Din profil

Vi söker en person med ett starkt tekniskt intresse som tycker om att arbeta i team och vill fortsätta lära sig om ny teknik. För att lyckas i rollen har du en kandidatexamen eller magisterexamen i maskinteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Med erfarenhet från en tidigare position som tillverkningsprocessingenjör eller motsvarande känner du till transmissionsdelar, design och tillverkningsprocesser. Du gillar att analysera komplexa situationer på ett strukturerat sätt och kan använda CAD och ritningar för att visualisera kreativa lösningar.

För mer information

Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta:

Christian Ness, +46 70 165 9667, christian.ness@scania.com

Ansökan

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev, CV och relevanta betygsutdrag. Vi använder logik- och personlighetstester i vår urvalsprocess och en bakgrundskontroll kan genomföras för denna tjänst. Urval kommer att ske löpande, dock kommer vi att pausa rekryteringsprocessen under veckorna 29-33 på grund av den kollektiva semestern på Scania.

Ansök senast 2024-08-11!

Rekvisition 8641










Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se