Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Dennis Kjellberg
Telefon
Vi utökar och söker fler maskinoperatörer till vårt produktionsteam. Hos oss erbjuder vi dig en spännande roll med ett omväxlande arbete hos ett ledande internationellt företag, med en stark lokal prägel och familjär känsla. Här får du chansen att arbeta i en modern produktion med starkt fokus på kvalitet, säkerhet och utveckling. Vi söker dig med produktionsteknisk bakgrund, gärna med erfarenhet ifrån plastindustrin.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med en initierande provanställning. Tjänsten rapporterar till vår Produktionschef.

Arbetets omfattning
Som operatör hos oss utför du vanligt förekommande arbetsmoment inom produktionsarbete, där du ansvarar för en eller flera maskinlinjer.

Arbetsuppgifter i vår produktion är bland annat:
  • Vägning
  • Blandning
  • Ställa maskiner
  • Styra och övervaka maskiner
  • Optimera processflödet
  • Förpacka slutprodukt
  • Underhålla maskiner och övrig utrustning
  • Kontrollera och rapportera
I rollen som operatör främjar du säkerhet, ordning och reda samt arbetar med ständiga förbättringar i dina dagliga uppgifter. Du ansvarar för att allt arbete utförs på ett säkert sätt, både för dig och din omgivning. Arbetet kräver en god fysik.

Din profil
Ditt arbetssätt präglas av gott omdöme, noggrannhet, ordnings- och ansvarskänsla. Vi sätter stort värde på din förmåga att vara flexibel och du har inget emot att växla mellan olika arbetsuppgifter, utan ser det som stimulerande. Du är strukturerad och tar ansvar för att utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt med högsta kvalitet. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och idéer till dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser att du har utbildning på gymnasial nivå, gärna från verkstadsteknisk inriktning. Du har goda kunskaper, i svenska såväl i tal som skrift.

Kompetens och erfarenhet av extrudering och formsprutning är meriterande.

Placering
Kontoret, produktionen och vårt lab ligger i Löddeköpinge.

Ansökan
Varmt välkommen in med din ansökan!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas när vi har hittat rätt person. Vi ser fram emot att höra mer om dig och dina erfarenheter. Vi är en arbetsplats som arbetar för ett diversifierat medarbetarskap. Vi uppmuntrar både kvinnor och män att söka tjänsten.
Tosaf Color Service Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tosaf Color service Sweden AB, är en del av globala Tosaf Compounds Ltd, en internationell leverantör av högkvalitativa masterbatcher.