Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Montör inom förpackning

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

I rollen som montör inom förpackning får du möjligheten att komma in i ett team där snabb leverans och hög kvalitet står i fokus. Du kommer arbeta med såväl etikettering, packning och montering av läkemedel med hjälp av både semi-, och helautomatiserade maskiner som manuell-handpaketering. Då verksamheten är kvalitetsstyrd arbetar du i renrum enligt rådande GMP-regler och stor vikt kommer därför läggas noggrannhet och god produktionshygien. En stor del av ditt arbete kommer även innefatta löpande dokumentation av arbetet. För dig med ett stort personligt driv och engagemang erbjuds fina utvecklingsmöjligheter.

Mer konkret innefattar tjänsten:
  • Förberedelse av material
  • Manuell- såväl som maskinell paketering och etikettering av läkemedelsprodukter
  • Löpande dokumentation av arbetet
  • Granskning av tillverkningsordrar och städning av förpackningslinjer
Om dig

Vi söker dig som har en hög grad av personligt driv och engagemang, med en vilja att kontinuerligt förbättra ditt arbete. Du har en positiv inställning till nya arbetsuppgifter och ett intresse för att lära dig nya saker varför du gärna ställer frågor vid behov. Eftersom du arbetar i en verksamhet med högt ställda kvalitetskrav har du ett noggrant förhållningssätt till ditt arbete och kan med lätthet ta till dig och arbeta utifrån skriftliga instruktioner. För att försäkra dig om att ditt arbete blir korrekt värderar du ett nära samarbete med dina kollegor där ni har en öppen dialog och kommunikation. På så sätt kan du och dina kollegor hjälpa varandra och dubbelkontrollera att arbetet verkligen blivit rätt. Det kommer naturligt för dig att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och noterar kollegor därför om det är något som blir fel.

Därutöver krävs:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i en produktionsmiljö, maskinmontering, montering av läkemedel eller motsvarande som bedöms relevant för tjänsten
  • Erfarenhet av att arbeta med dokumentation och i enlighet med angivna instruktioner
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: 3-skift mån-fre 06.00-14.30, 08.30-17.00, 15.30-00.00

Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: montör, maskinmontör, operatör, maskinoperatör, processoperatör, förpackningsoperatör, läkemedelsoperatör, industri, tillverkning, produktion, läkemedelsproduktion, GMP, pharma, rekrytering, konsult, Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har fått förnyat förtroende, och söker nu för kunds räkning montörer inom förpackning av läkemedel.

Tjänsten är ett konsultuppdrag där anställning inledningsvis sker via oss på Emploid, med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget därefter. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.