Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Maskinoperatör till välkänd färgfabrik i Malmö | Heltid

Publiceringsdatum
24 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en person som gärna utmanar dig själv och strävar efter att utvecklas i din yrkesroll? Har du erfarenhet som processoperatör och drömmer om att vara en nyckelperson i vårt färgrika team? Då har vi tjänsten för dig! Vi på Manpower söker just nu processoperatörer för spännande möjligheter hos en av våra kunder i Malmö. Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/992b3ad6-2d56-4601-9901-c222633fbed3.png">

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbetar på plats hos kunden i Malmö.

Om kunden
Kunden är välkänd internationellt och är en ledande färgfabrik med lång erfarenhet och ett starkt engagemang för kvalitet. Fabriken i Malmö är en plats där innovation och expertis möts för att skapa de bästa färgprodukterna på marknaden!

Om rollen som processoperatör
Som processoperatör kommer du att arbeta med övervakning och justering av produktionsmaskiner samt säkerställa att maskinerna når sin fulla kapacitet och minska produktionsavbrott. Dessutom ingår det att ansvara för den dagliga driften på avdelningen. I den här tjänsten ansvarar du främst över att blanda råvaror och producera färg. Du kommer även att köra truck med färgbehållare som ska ut till konsument samt assistera dina kollegor i det dagliga arbetet. Dessutom kommer du arbeta aktivt i olika system, därför ser vi att du har god datorvana.

Jobbet är på heltid och arbetstiderna är förlagda på antingen dag eller kväll.

Är du rätt person för rollen som processoperatör?
För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har ett stort driv och att du har en förmåga att se till både helheten och detaljerna. Vidare är det viktigt att du känner dig bekväm med att ha mycket ansvar och kan fatta egna beslut. Vi tror även att du är arbetsvillig, en lagspelare och inte är rädd för att ta i.

I övrigt krävs det att du har:
  • Truckkort A1-A4 och B1-B4
  • God erfarenhet av process i tillverkning
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Fullständig gymnasieexamen
  • Goda datakunskaper och i Office-paketet
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Grundläggande kunskaper i engelska
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och har inga krav på tidigare erfarenhet från produktion, det är däremot meriterande.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/75JzEoia2cY" title="Inte hittat din grej än?" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Vad kan Manpower erbjuda dig?
Som konsult hos Manpower har du alla möjligheter att forma din framtid utifrån din kompetens, dina behov och dina önskemål. Vi samarbetar med många populära arbetsgivare och kan öppna dörrarna till nya, spännande uppdrag. Du får en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Ansök idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sara Nordström, sara.nordstrom@manpower.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Övrigt
Placeringsort: Malmö

Typ av anställning: Visstid 6 månader med goda möjligheter till förlängning

Tillsättning: Inom en månad

Om Manpower
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Manpower logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.