Hoppa till innehåll
Svenska Retursystem AB logotyp

Operatör till leveransavdelningen hos Svenska Retursystem i Helsingborg, sommarvikariat

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Nu söker Svenska Retursystem i Helsingborg efter en operatör till leveransavdelningen, för arbete i sommar under ordinarie medarbetares semesterfrånvaro.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består framför allt av godsmottagning och godsavsändning, daglig inventering, hantering av ordrar och att vara yttersta kontakten mellan anläggningen och kundservice/planering. I arbetsuppgifterna ingår även att vara med och driva arbetet inom säkerhet och förbättringar, samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom arbetsplatsen.

Dig vi söker
Vi söker dig som är en ansvarstagande, positiv och ödmjuk person med en god samarbetsförmåga. Du ser dig själv som en engagerad lagspelare och flexibel person med hög arbetsmoral som har lätt för att hitta lösningar snarare än problem. Du har ett administrativt intresse och erfarenhet av sådant arbete. Du har gymnasial utbildning och goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom logistik eller industri, är det ett plus.

Truckkort A1-4, B1 är ett krav för tjänsten.

Arbetstider och omfattning
Heltid med skiftarbete. Visstidsanställning med start omgående enligt överenskommelse, med slutdatum i slutet av augusti/början september. Möjlighet till förlängning kan finnas. Ersättning enligt kollektivavtal.

Att jobba på Svenska Retursystem
Allt startar med våra medarbetare. Med deras kunskap, initiativkraft och engagemang skapar vi trygga relationer med våra kunder. Vi delar också alla visionen om en hållbar framtid.

För oss har alla människor ett lika värde, vi har rättvisa anställningsvillkor och vi strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning. Mångfald är också en självklarhet i vår organisation.

Låter det här som ett jobb för dig? Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Svenska Retursystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Retursystem, SRS, är det smarta cirkulära systemet för landets livsmedel. Vi finns till för att livsmedelsbranschens flöden av varor ska bli mer effektiva och bättre för miljön. Grundidén är att branschens distribution ska ske med gemensamma pallar och lådor som kan användas om och om igen.

Vi arbetar hållbart i alla dimensioner, i alla beslut och i alla processer i företaget. Ett av våra främsta mål är att minska livsmedelsbranschens klimatpåverkan.

Vår affärsmodell är cirkulär - på riktigt.