Hoppa till innehåll
Nexer Recruit logotyp

UNDERHÅLLSTEKNIKER TILL OMYA

Publiceringsdatum
09 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Hos oss på Omya får du en unik möjlighet att utvecklas i en dynamisk och stöttande arbetsmiljö. I rollen som underhållstekniker blir du en nyckelspelare i vårt engagerade team, där ditt arbete spelar en central roll för både produktionens effektivitet och anläggningens långsiktiga framgång. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder

Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap. Hos oss får du mycket eget ansvar och möjlighet att påverka både arbetet och din egen kompetensutveckling. Vi värnar om våra medarbetare och satsar på delaktighet och utveckling samt balans mellan arbete och fritid.

Din vardag

Omya Nymölla är en viktig del av den globala Omya-koncernen och specialiserar sig på tillverkning av finmalt kalciumkarbonat. Vår anläggning är dedikerad till produktion av fyllmedel för pappersindustrin och hanterar hela processen från råmaterial till färdig produkt. Fabriken är designad för kontinuerlig drift och i ditt nya team om 10 personer kommer du att ha en central roll.

Du kommer att ansvara för underhåll och drift av fabrikens maskiner och utrustning. Detta inkluderar planering av mekaniska arbeten samt beställning av reservdelar och råmaterial. Du kommer även att arbeta med förebyggande underhåll för att minimera driftstopp och maximera utrustningens livslängd genom regelbundna kontroller och service. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:
  • Genomförande av mekaniska underhållsarbeten, både förebyggande och avhjälpande, på våra processutrustningar på ett säkert och effektivt sätt.
  • Deltagande i underhållsmöten och arbete med vårt underhållssystem SAP, där du rapporterar enligt etablerade arbetsorderflöden.
  • Proaktivt arbete med att utveckla och föreslå förbättringar inom drift och underhåll.
  • Engagemang i projektarbete, till exempel relaterade till investeringar i anläggningen.
VEM ÄR DU?

Du har troligen en gymnasieutbildning inom teknik, möjligen med inriktning på fordon, mekanik eller processteknik. Din erfarenhet bör innefatta flera års arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll, gärna inom processindustrin, där du använt dig av datoriserade underhållssystem såsom SAP eller annat liknande system. Det är en fördel om du har praktisk erfarenhet av svetsning och det är också meriterande om du innehar truck- och traverskort. Det är viktigt att du behärskar svenska flytande, både muntligt och skriftligt. Du bör också ha goda kunskaper i engelska, eftersom det är vårt koncernspråk.

Som en lösningsorienterad och initiativtagande person är du självgående med en stark förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter effektivt. Du är en lagspelare med en utmärkt förmåga att skapa och upprätthålla relationer, både inom ditt team och tvärfunktionellt. Din ansvarskänsla sträcker sig bortom individuella uppgifter och omfattar en djup förståelse för verksamhetens helhet. Dessutom är du riskmedveten och engagerar dig aktivt i att främja en säker arbetsmiljö för alla, vilket bidrar till säkerheten på hela anläggningen.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Johanna Värmfors på johanna.varmfors@nexergroup.com / 073-0821230. Välkommen med din ansökan! Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om omya

Omya är en ledande global producent av industriella mineraler - huvudsakligen fyllmedel och pigment från kalciumkarbonat och dolomit - och en världsomspännande distributör av specialkemikalier. Företaget erbjuder en mängd produktlösningar som bidrar till kundernas konkurrenskraft och produktivitet inom flera industrier som byggnation, tryckning och skrivning, tekniska polymerer, förpackning, livsmedel, personlig och hemvård, farmaceutiska produkter, jordbruk och skogsbruk samt vatten och energi. Grundat 1884 i Schweiz har Omya en global närvaro med mer än 175 platser i över 50 länder och 9 000 anställda.
Nexer Recruit logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering. Alltid med människan i fokus.