Hoppa till innehåll
AkzoNobel logotyp

Mekaniker

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Strax utanför Malmö ligger ett ledande färgföretag med fokus på innovation och hållbarhet. En site som är en av Nordens största anläggningar för utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av färg till inom- och utomhusmiljöer för konsumenter, kunder och industrin. Verksamheten består i huvudsak av två bolag. Akzo Nobel Industrial Coatings som är ledande inom försäljning och tillverkning av färg och beläggningar för industriell ytbehandling för träprodukter såsom fönster, dörrar, golv och möbler. Några av kunderna är IKEA, Montana, Inwido och Tarkett. Det andra företaget Akzo Nobel Decorative Coatings utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack, spackel och träskyddsprodukter till yrkesmålare och konsumenter är. I portföljen finns de välkända varumärkena Nordsjö, Sadolin och Cuprinol. På siten arbetar 560 stolta medarbetare med att tillgodose våra kunders behov av produkter och tjänster av hög kvalitet.

Har du passion för färg, teknik och mekanik? Vi söker nu en engagerad Mekaniker till vår site strax utanför Malmö.

Vad erbjuder vi dig på AkzoNobel?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2024. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du arbeta med?
Som Mekaniker kommer du tillhöra Underhållsavdelningen där ni är totalt 17 härliga kollegor.

Tjänsten innefattar huvudsakligen följande ansvarsområden:
  • Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på anläggningens utrustningar och maskiner.
  • Utföra felsökningar och reparationer.
  • Aktivt bidra och delta i arbetet med ständiga förbättringar.
  • Aktivt arbeta för att driftsstoppen för maskinparken på avdelningarna minimeras.
  • Dokumentera underhållsarbetet i SAP.
  • Ha enskilt ansvar för att säkerhet och skydd efterlevs vid utförande av arbetsuppgifterna och att utrustning och lokaler hålls i ordning och städas.
  • Utbilda operatörer i operatörsunderhåll och förebyggande UH.
Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i befattningen.

Tjänsten är på heltid tillsvidare med start omgående när möjligt. Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid, det förekommer kvällsvecka med viss frekvens. Du kommer vara placerad på vår site i Malmö och rapportera till Engineering Manager.

Vem är du?
Lämplig utbildningsbakgrund är relevant teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom industrin. Kunskap i inom svets, maskinbearbetning samt pneumatik är starkt meriterande. Truckförarutbildning och utbildning på mobil arbetsplattform är meriterande Du är van att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska och engelska språket och dina allmänna datakunskaper är goda.

Som person har du god förmåga att arbeta i grupp och på ett självständigt och strukturerat sätt. Din personlighet grundas på engagemang, flexibilitet och ansvar. Eftersom arbetet innebär täta kontakt med vår produktion söker vi personer med hög känsla för service och mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.

Din ansökan
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Jörgen Dahlgren, Engineering Manager, +46 708 35 52 49.

För information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Christina Borin, Talent Acquisition Lead Nordics, +46 76 112 85 64
AkzoNobel logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren