Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Truckförare till SRV återvinning i Huddinge

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Just nu söker vi dig som vill bli en del av SRV och jobba som Avfallstekniker Maskin på avfallshantering och skapa nöjdhet för våra kunder och göra skillnad för miljön! Som Avfallstekniker är du ansiktet utåt. Att ha ett trevligt bemötande och positiv inställning krävs för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Vad erbjuder vi?
SRV återvinning AB är ett expansivt processorienterat tjänsteföretag som erbjuder kundanpassad, konkurrenskraftig och miljöriktig avfallshantering. Vi på SRV genomför just nu vårt största förändringsarbete någonsin, där målet är att skapa ett modernt företag inom återvinningsbranschen. Den här tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill medverka i SRVs utvecklingsresa. Vi jobbar på ett professionellt sätt, förenklar för varandra och uppnår gemensamma mål tillsammans därav värdegrunden Professionell - Enkel - Tillsammans för miljön som genomsyrar hela organisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Placeringsort är på Gladö, Sofielund i Huddinge och man arbetar vardagar under dagtid. I arbetet ingår vissa resor vilket kräver B-körkort och egen bil. SRV tillämpar stadigvarande beredskap och ledigt på röda dagar. Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Vem söker vi?
För att lyckas i denna roll behöver du vara noggrann och omsorgsfull, kunna planera och organisera och vara flexibel. Du är målinriktad och uthållig med en lösningsinriktad inställning. Du är vidare bekväm med bitvis hårt fysiskt arbete. Flexibel och samarbetarvillig och en teamspelare. Du kan arbeta i högt tempo och hantera pressade situationer. Du agerar professionellt i alla situationer.

Kvalifikationer:
* Gymnasieexamen
* Språkfärdigheter i svenska och engelska
* Maskinbehörighet
* B-körkort
* Med fördel C-körkort
* Med fördel vana av miljö- och återvinningsanläggningar


Vad innebär rollen?
* Att dagligt säkerställa driften på anläggningen
* Att ha ett professionellt bemötande gentemot både kunder och kollegor
* Att hålla ordning och reda på anläggningen och jobba för en säker miljö
* Att hantera maskinen

”Som ledare är jag tydlig, organiserad och driven. Jag inspireras av människor som är engagerade, inkluderande och vill vara med i arbetet mot en hållbar miljö. Jag tror på teamwork och att tillsammans kommer vi längst. Min roll är att skapa förutsättningar, stötta dig och din utveckling."
Hälsningar Atefeh Julaei, kanske din blivande chef

Denna rekrytering hanteras av 2Complete. SRV återvinning undanber sig direktkontakt och önskar att all initial kontakt går genom 2Complete. Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren