Hoppa till innehåll
Surfcleaner AB logotyp

Kvalitetsingenjör till SurfCleaner, Stockholm

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en engagerad och driven kvalitetsingenjör som vill vara med och leda arbetet med att säkerställa hög kvalitet och certifiering av unika SurfCleaner-enheter?  Är du en person som motiveras av nya tekniska lösningar och trivs med utmaningar inom kvalitetssäkring och certifiering, då är detta en fantastisk möjlighet för dig att göra verklig skillnad!

Om tjänsten

Som kvalitetsingenjör hos SurfCleaner kommer du att vara en del av ett sammansvetsat team med hög trivsel. Du kommer att ansvara för att utveckla och definiera kvalitetsprocesser, kvalitetskontroller, kvalitetssäkringar och certifiering av SurfCleaner-enheter. Utöver detta kommer du att driva olika demonstrations- och förbättringsprojekt.

Dina ansvarsområden inkluderar:
  • Skapa och underhålla system för kvalitetssäkring och certifieringar
  • Utföra inspektioner och tester
  • Processförbättringar
  • Dokumentation inkl. testprotokoll, inspektionsrapporter och avvikelser
  • Vara rådgivare i kvalitetsfrågor
  • Delta i projektmöten och driva vissa projekt

Arbetet kan innebära resor såväl inom Sverige som utomlands. I rollen rapporterar du till COO och kontoret ligger beläget Karlsbodavägen 39 i Bromma, Stockholm.

På SurfCleaner får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor i en organisation under utveckling. Du kommer att bidra med din kunskap och erfarenhet i vårt tekniska team och i nära samarbete med våra kundansvariga säljare. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö och en god laganda där teamet tillsammans skapar förutsättningar för ett bra arbete. Du får möjlighet att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar och riktlinjer.

Är det här du?

Vi ser att du har en bakgrund som civilingenjör inom elektro/fysik eller liknande med minst 5 års arbetslivserfarenhet. Du har en god erfarenhet av kvalitetsarbete i tillverkande företag samt vana att framställa tydliga kvalitetsunderlag och andra processdokument. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av ATEX-certifiering.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kunskaper i andra språk är meriterande och kan vara till fördel i SurfCleaners globala arbetsmiljö.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Denna tjänst erbjuder frihet under ansvar och du trivs i en roll där du själv planerar och organiserar arbetet på ett målmedvetet sätt. Du är inte rädd för att kliva utanför den dagliga arbetsbeskrivningen och ta dig an problemlösning där behovet uppstår. Som person är du flexibel, lyhörd och nyfiken. Du är fokuserad på att hitta lösningar och ständigt nyfiken på att lära dig mer. Du har ett strukturerat arbetssätt och tar ansvar för dina uppgifter med självständighet och initiativ. Med utmärkta kommunikationsfärdigheter trivs du i en dynamisk miljö och är redo att bidra till ett företags ambitiösa tillväxtresa.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar SurfCleaner med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425 eller Nathalie Alaoui på 08-120 50 402. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsingenjör, kvalitetssäkring, QA, certifiering, miljö, hållbarhet, vattenrening, återvinning
 
Surfcleaner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren