Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Avfallsexpert till SRV Återvinning!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för miljön och ser dig själv som en tydlig ledare som är organiserad och driven? Tror du på teamwork och att tillsammans kommer vi längst och vill vara med i arbetet mot en hållbar miljö? Då är den här rollen som Avfallsexpert hos SRV Återvinning något för dig! Den här tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill medverka i SRV:s utvecklingsresa. De jobbar på ett professionellt sätt, förenklar för varandra och uppnår gemensamma mål tillsammans därav värdegrunden Professionell - Enkel - Tillsammans för miljön som genomsyrar hela organisationen. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!Om tjänsten

På SRV genomför man just nu sin största förändringsarbete någonsin, där målet är att skapa ett modernt företag inom återvinningsbranschen. Just nu söker de dig som vill bli en del av SRV och jobba som expert inom avfallshantering och skapa nöjdhet för deras kunder och göra skillnad för miljön. Den här tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill medverka till förflyttningen från ett traditionellt återvinningsbolag till ett modernt serviceföretag. Du kommer att tillhöra ett team med 2 specialister, 6 avfallstekniker och din teamleader. Som avfallsexpert bidrar du med din expertis till att det avfall som inkommer till SRV behandlas korrekt med syfte att fasa ut giftiga ämnen ur kretsloppet.

Du tillsammans med avfallspecialister och avfallstekniker kommer att säkra framdrift för sektionen avfallshantering genom att:

 • Delta i utvecklingsuppdrag på sektionen.
 • Jobba med systematiskt kvalitetsarbete och ständiga förbättring som bidrar till utveckling av sektionen.
 • Att stötta och guida med sakfrågor inom området avfall/farligt avfall i organisationen.
 • Att skapa riktlinjer/rutiner och förslag till prioriteringar.
 • Att ansvara för övergripande uppföljning av SRV:s kemiska avfall.
 • Utifrån verksamhetens aktuella och framtida behov identifiera och ta fram förslag på åtgärder som är värdeskapande för verksamheten.

SRV värnar vi om en sund arbetsmiljö. Som medarbetare på SRV har du tillgång till friskvårdsbidrag, subventionerad massage, hälsoundersökningar, försäkringar, tjänstepension och subventionerad lunch. Det finns även möjlighet till hybridarbete på de tjänster som har förutsättningar för det.

"Som ledare är jag tydlig, organiserad och driven. Jag inspireras av människor som är engagerade, inkluderande och vill vara med i arbetet mot en hållbar miljö. Jag tror på teamwork och att tillsammans kommer vi längst. Min roll är att skapa förutsättningar, stötta dig och din utveckling. Vi hoppas du vill bli en del av oss! /Atefeh Julaei - din blivande chef"Kvalifikationer
 • Är högskoleexaminerad miljöingenjör/ miljövetare/ kemiingenjör.
 • Har minst två års arbetslivserfarenhet från klassning av farligt avfall så du har kännedom kring det.
 • Har dokumenterad erfarenhet inom både farligt avfall och icke-farligt avfall genom arbetslivserfarenhet.
 • Har mycket goda kunskaper i hantering av processteknik inom området farligt avfall.
 • Har en god vana att hantera datasystem och en teknisk förståelse.
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska.
 • Har B-körkort och egen bil så du kan ta dig lätt och smidigt till arbetsplatsen. Det finns inte någon kommunalförbindelse.

Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen ser vi att du som person: kommunicerar på ett tydligt och pedagogiskt sätt, är strukturerad, systematisk och noggrann. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs att jobba med andra. Du har en flexibel inställning och anpassar dig efter nya situationer och omständigheter. Du är engagerad och driven och jobbar mot resultat genom att följa upp processen. Du har vidare god självinsikt och förmåga att kunna ge och ta emot konstruktiv feedback. Du är självgående och aktiv problemlösare som är villig att ta på dig utmaningar men också firar framgångar med dina kollegor.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SRV Återvinnings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Tjänsten är en direktrekrytering till SRV Återvinning!

Övrigt: En hälsokontroll och tillämpning av alkohol- och drogtest innan anställning kan komma och bli akutellt.

OBS! På grund av semestertider kan det komma att dröja med återkoppling på din ansökan men vi strävar alltid efter att du ska få återkoppling inom 2 veckor. Urval och intervjuer med Academic Work sker löpande, om du blir aktuell för en intervju med SRV kommer det tidigast att ske från V.32 när de är tillbaka från semestern.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se