Hoppa till innehåll
Storent AB logotyp

Innesäljare

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
STORENT GROUP är ett av det ledande maskinuthyrningsbolagen i norra Europa. Vi har idag växt till 27 depåer fördelade mellan fem olika länder med över 230 medarbetare.

Vi söker nu en innesäljare för att förstärka vårt team på vår depå i Bro!

Rollen innebär att arbeta med maskinuthyrning både på plats och via telefon samt att hantera kundrelationer och behov.

Arbetsuppgifterna inkluderar att stödja Storents försäljnings- och uthyrningsprocesser med fokus på både den lokala och nationella marknaden. Du kommer att svara på kundsamtal, ge råd till kunder om hyra av byggmaskiner, ta emot beställningar, säkerställa tillgången på nödvändig utrustning, organisera transporter samt vid behov styra utrustningen till reparation och underhåll. Samarbetet med kollegorna är avgörande för att hitta de bästa lösningarna, och du förväntas arbeta både med befintliga kunder och att aktivt kontakta potentiella nya kunder.

Vi söker dig som är van vid att arbeta med kunder och har goda försäljningsfärdigheter. För att trivas i rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i datoranvändning samt är flytande i svenska och engelska.

Erfarenhet inom försäljning samt kunskaper inom bygg- , maskin- eller uthyrningsbranschen är extra meriterande.

Vad kan du förvänta dig av oss?
Vi erbjuder dig alla verktyg för att lyckas i din roll, utbildning och handledning från både din chef och dina kollegor. Du kommer att vara en del av ett team, där varje spelare är viktig. Vi ger dig ett betydande eget ansvar och tilltro till din förmåga att leverera utmärkta resultat.

Storent är en inspirerande arbetsplats där vi värdesätter smarta idéer och engagemang för teamarbete. Vi erbjuder dig bra anställningsvillkor med fast lön samt stöd i din resa att växa professionellt och eventuellt göra en karriär i ett internationellt företag.

Observera att vi inte tar emot samtal från rekryteringsföretag eller annonseringsbyråer.

Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Storent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storent grundades 2008. Vi är ett internationellt företag inom uthyrning av maskiner, verktyg och tjänster. Storent är ett av de största och ledande företagen av maskinuthyrning i Norra Europa. Vi har flertalet arbetsställen i länder som Estland, Lettland, Litauen och Finland. Vi har nu tagit steget in på den svenska marknaden och finns således tillgängliga för våra kunder med totalt 26 depåer i sex olika länder.