Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Servicetekniker/Montör

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av ett spännande företag som är ledande i sin bransch? Trivs du med att arbeta i ett mindre team där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att leverera kvalitet till företagets kunder? Då har vi på 2Complete tjänsten för dig.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en varierande vardag, du kommer att arbeta i ett litet team på ett företag som värdesätter sin personal. Du kommer att arbeta dagtid, arbetstiderna är måndag till torsdag 6-15 och fredagar 6-12. Du kommer få en handledare som aktivt arbetar för att lära dig och hjälpa dig i din utveckling. Vi erbjuder dig bland annat:

* Marknadsmässig lön
* Utvecklingsmöjligheter
* En tillsvidareanställning

Vem söker vi?
Arbetet innebär att montera och reparera utrustning monterad på sopbilar. Om du har intresse finns möjligheter till serviceresor i Sverige. Du bör ha ett stort tekniskt intresse och vara bekväm med områden som mekanik, elektronik och mjukvara. För att trivas i rollen är det en fördel om du stimuleras av att lösa tekniska utmaningar. Vi söker dig som har:

* Teknisk utbildning (el eller mekanik)
* Grundläggande el-kunskaper
* Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
* Kommunicera på Engelska är meriterande
* B-körkort

Som person är du händig, ansvarstagande och flexibel. Vi har en effektiv organisation med korta beslutsvägar vilket också ställer krav på egen initiativförmåga.

Vad innebär rollen?
Företaget utvecklar, tillverkar och säljer lastbilsmonterade vågar och RFID-system för automatisk tömningsregistrering tillsammans med relaterade mjukvarulösningar. Deras största kunder finns inom den växande miljö- och återvinningsbranschen. Vi erbjuder varierade arbetsuppgifter inom installation, underhåll och reparationer på vår kunds verkstad i Järfälla. Företaget underhåller i första hand fordon placerade i Mälardalen.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren