Hoppa till innehåll
Surfcleaner AB logotyp

Serviceingenjör till SurfCleaner, Stockholm

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta på ett bolag som gör en verklig och hållbar skillnad för miljön? SurfCleaner söker nu en drivande och engagerad Serviceingenjör som kommer att jobba med service, installation och test av deras unika SurfCleaner-enheter. Är du en händig och teknikintresserad person som trivs med ett varierat arbete som innehåller både kundkontakt och samarbete i tekniska team? Då är detta en spännande tjänst för dig!

Om tjänsten

Som Serviceingenjör hos SurfCleaner kommer du att arbeta med deras produkter som innehåller mekanik, el och elektronik i en mycket flexibel och varierad roll. Du kommer att utföra service och installationer samt ge teknisk support både på plats hos kund och från kontoret. Tjänsten innebär även arbete inom produktion och stöd till utvecklingsteamet i framtagning av prototyper och tester.

Dina ansvarsområden inkluderar:
  • Planering och utförande av demo och installationer hos kund
  • Teknisk support, felsökning och service
  • Testning och hands-on framtagning av prototyper
  • Produktionsanpassning och visst arbete med montering av maskiner
Rollen erbjuder ett varierat och lärorikt arbete med många kontakter över hela Sverige och utomlands både med kunder, underleverantörer och kollegor. Resor ingår således i tjänsten, både inom och utanför Sverige.
I rollen rapporterar du till COO och kontoret ligger beläget Karlsbodavägen 39 i Bromma, Stockholm.

På SurfCleaner får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollegor i en organisation under utveckling. Du kommer att bidra med din kunskap och erfarenhet i vårt tekniska team och i nära samarbete med våra kundansvariga säljare. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö och en god laganda där teamet tillsammans skapar förutsättningar för ett bra arbete. Du får möjlighet att utforma och verkställa arbetsuppgifter på ett produktivt och effektivt sätt utifrån gällande målsättningar och riktlinjer.

Är det här du?

Vi söker dig med teknisk utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom industrin. Surfcleaner´s kunder finns inom processindustrin, främst olja & gas, gruvor och stålverk så det är särskilt meriterande om du har erfarenhet från något eller några av dessa områden.

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha goda mekaniska kunskaper och vara bekant med användningen av olika mätinstrument, datorer och tillhörande programvara. Rollen är bred och spännande med stor frihet under eget ansvar.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är strukturerad och motiveras av att ta fram lösningar och förslag. Som person är du duktig på att planera, lösa problem och du trivs med att lära dig nya saker. Din nyfikenhet, ödmjukhet och integritet är viktiga egenskaper för oss och du ska trivas att både arbeta i team och självständigt. Säkerhet är av yttersta vikt för dig.

Rollen kräver att du har B-körkort.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kunskaper i andra språk är meriterande och kan vara till fördel i vår globala arbetsmiljö.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar SurfCleaner med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mikaela Hansson på 08-120 50 425 eller Nathalie Alaoui på 08-120 50 402. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Serviceingenjör, ingenjör, demonstration, driftsättning, montering, miljö, hållbarhet, vattenrening, återvinning
 
Surfcleaner AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren