Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Nationell kategorichef inom FMCG

Ansök nu
Om rollen

I rollen som nationell kategorichef kommer du att ha en avgörande roll i att vidareutveckla den långsiktiga strategin för din kategoris kommersiella resa på den svenska marknaden. Detta innebär att ta på sig det fulla P&L-ansvaret och driva kategorins tillväxtstrategi. Du kommer ha ansvar för ett team om två katergorispecialister samt ett nära samarbete med andra nyckelfunktioner i organisationen samt den övergripande nordiska organisationen.

Om dig

För att passa i denna position förväntas du vara driven, strukturerad och ha mycket starkt resultatfokus. Du är en inspirerande och entusiastisk ledare med ett pragmatiskt förhållningssätt, positivt mindset och en samarbetsförmåga som involverar andra i det dagliga arbetet för att nå uppsatta mål. Du är också analytisk med en stark förmåga att förstå ekonomisk påverkan och vikten av detaljer för framgång. Det betyder att du har en beslutsstil baserad på analyser och data.

Därutöver krävs:
  • Eftergymnasial utbildning ekonomi, försäljning, marknadsföring eller business
  • Stark kommersiell kompetens inom FMCG och god kunskap inom den svenska dagligvaruhandeln
  • Erfarenhet inom framtagning av affärsstrategier och affärsanalyser
  • Erfarenhet av nordisk eller global organisation
  • Flytande svenska och engelska.
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Helsingborg, hybridarbete är ej möjligt

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Category Manager, Key Account Manager, Kategorichef, Marketing Manager, FMCG, Dagligvaruhandel, Skåne, Helsingborg, rekrytering,
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har fått det stora nöjet att supportera en av våra kunder inom FMCG att rekrytera en strategisk position inom deras kommersiella organisation. Mer information om företaget och kategorin kommer i kontakt med ansvarig rekryterare senare i processen.