Hoppa till innehåll
Jungheinrich Svenska AB logotyp

Affärsutvecklare / Business Development Manager

Ansök nu

Affärsutvecklare - New Business / Key Account manager till Malmö

Har du förmågan att identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter av potentiella nyckelkunder? Hos Jungheinrich erbjuder vi dig en dynamisk och utvecklande roll i vårt Key Account-team, där du spelar en avgörande roll i vår expansionsresa.

Arbetsuppgifter
I rollen som New Business Key Account Manager har du det övergripande ansvaret för att identifiera och etablera nya kundrelationer med tonvikt på ett förstklassigt och långsiktigt samarbete. Du har ett starkt driv och en passion för att nå ambitiösa mål. Genom att agera ”trusted advisor”, kommer du säkerställa att kunder erbjuds optimala lösningar som möter behov och skapar mervärde.

Du har ett affärsmässigt förhållningssätt med en helhetssyn, vilket gör att du kan optimera för både kundens och företagets bästa. Som New Business Key Account Manager kommer du att arbeta nära vår logistikavdelning, distriktssäljare och eftermarknad för att leverera högsta möjliga kundvärde. Ett projektinriktat arbetssätt är en naturlig del av rollen. Du rapporterar till Head of Key Account Therese Palmquist. Resor inom Sverige och Tyskland ingår i tjänsten.

Ansvarsområden inkluderar:

  • Utveckla strategier för att stärka vår position i identifierade segment
  • Identifiera och etablera långsiktiga samarbeten med potentiella nyckelkunder
  • Analysera kunders behov för att ge råd om och erbjuda optimala produkter och tjänster
  • Besvara upphandlingar, leda förhandlingar och upprätta avtal
  • I samarbete med kunder, utforma planer för tillväxt och framgång
  • Behärska och utveckla pris- och finansieringsmodeller som möter kundernas behov
  • Säkerställa Operational Excellence.  

Vad har Therese Palmquist, Head of Key Accounts, att säga om tjänsten och företaget?

 

Som ledare fokuserar jag på att skapa de bästa förutsättningarna för ett högpresterande team. Jag strävar efter att främja självgående och engagerade medarbetare som aktivt bidrar till utveckling och resultat. Öppen kommunikation, tillit och transparens hjälper oss att bygga starka relationer, både inom teamet och med våra nyckelkunder. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra i en positiv anda för att nå våra högt uppsatta mål.

I denna roll är det viktigt att du har en stark förmåga att identifiera och skapa nya affärsmöjligheter. Du behöver vara självgående, driven, resultatorienterad och ha en utmärkt förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer. Genom att skapa verkligt värde för våra kunder bidrar du till företagets tillväxt och framgång. 

Läs mer om vad Therese och hennes kollega har att säga om Jungheinrich.
https://career.masterhelp.se/career/jungheinrich

Vi erbjuder
Som New Business Key Account Manager hos Jungheinrich får du möjligheten att vara en del av en växande verksamhet där din insats verkligen gör skillnad. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Tjänsten är baserad i Malmö, med möjlighet till distansarbete enligt överenskommelse.

Din profil
För att lyckas i rollen som New Business Key Account Manager ser vi att du har en gedigen erfarenhet av nykundsbearbetning med fokus på potentiella nyckelkunder eller liknande arbete inom B2B, gärna inom en relevant bransch. Du är van vid att arbeta både strategiskt och operativt, och har en dokumenterad förmåga att driva tillväxt och skapa lönsamma affärer.

Du har en stark affärsförståelse, analytisk skärpa och ett strukturerat arbetssätt. Dessutom är du en skicklig kommunikatör, både på svenska och engelska, och trivs med att samarbeta med olika funktioner inom en organisation. Din lösningsorienterade inställning och intresse för teknisk försäljning är en förutsättning för att lyckas i rollen.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Måneskiöld. Du når Hampus på 031-704 51 94.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi påbörjar intervjuerna direkt efter semestern. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!

Om Jungheinrich
Jungheinrich är en ledande aktör inom intralogistik, med ett starkt varumärke och en lång tradition av att leverera hållbara lösningar av hög kvalitet med en enastående kundservice. Vi är stolta över våra Jellow Way Values - we are open, active, efficient and we care - (Alternativ: Vi är stolta över vår företagskultur som baseras på samarbete och värderingar som passion, entreprenörskap, integritet och respekt) och ser fram emot att välkomna en ny medarbetare som delar vår vision.

Jungheinrich Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup