Hoppa till innehåll
TePe Munhygienprodukter AB logotyp

Key Account Manager hos TePe Nordic i Malmö

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
En roll för dig som har passion för försäljning och har förmågan att bygga långsiktiga och strategiska relationer!

Är du en engagerad och driven Key Account Manager i början av din karriär? Vill du vara en del av ett framgångsrikt team i Malmö och utveckla relationer med nyckelkunder inom bland annat DVH och Apotek? Då är denna roll perfekt för dig! Som Key Account Manger hos oss, kommer du jobba nordiskt, dvs både med den svenska marknaden och med ett annat nordiskt land. Vi är ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke och ett stort fokus på hållbarhet. Hos oss blir du en del av ett glatt och vinnande team där din insats syns och gör skillnad.

I rollen som Key Account Manager...

kommer du att vara en nyckelspelare i att driva och utveckla försäljningen för TePe Nordic AB. Ditt ansvar inkluderar att säkerställa att försäljningsaktiviteter och strategier harmoniserar med företagets övergripande mål och riktlinjer. Som en av tre Key Account Managers rapporterar du till Försäljningschefen, och tillsammans utvecklar ni strategier, delar erfarenheter och stödjer varandra för att nå framgång som ett starkt och sammansvetsat team.

Några av dina viktiga och roliga ansvarsområden:

  • Utveckla försäljningen utifrån givna riktlinjer och mål: Identifiera affärsmöjligheter och implementera säljstrategier som stödjer företagets mål. Bygga starka relationer med nyckelkunder samt delta i relevanta marknadsföringsaktiviteter.

  • Förhandla sortiment, priser och kampanjer: Genomföra förhandlingar med nyckelkunder och säkerställa avtal som går i linje med vår övergripande strategi, som säkerställer rätt marginaler och produktutbud.

  • Följa upp försäljningen och kampanjer: Övervaka försäljningssiffror och kampanjresultat för att identifiera förbättringsområden. Analysera kampanjer för att bedöma effektivitet samt utveckla dessa baserat på insikter och kunskapsdelning.

  • Analysera och agera utifrån kategoriinsikter och försäljningsdata: Analysera försäljningsdata och marknadsundersökningar för att identifiera trender och agera proaktivt utifrån analyser.

  • Budget & Prognoser: Utveckla och hantera försäljningsbudgetar och prognoser, där du såväl övervakar, identifiera avvikelser samt säkerställer att aktiviteter håller sig inom budgetramen.

För att lyckas I rollen som Key Account Manager...
  • Har du en eftergymnasial utbildning som är relevant för rollen.

  • Har du några års arbetslivserfarenhet varav minst ett år som Key Account Manager och därmed varit med under aviseringsperioder, lanseringsfönster samt förhandling med kund.

  • Har du erfarenhet från DVH och gärna FMCG.

  • Har du god systemvana och kan arbeta obehindrat i både Word och Excel. Vidare positivt om du arbetat i Nielsen och IQVIA. eller liknande verktyg.

  • Är du flytande i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Din personlighet är viktig...

för att du ska lyckas och trivas i rollen! Vi söker en driven och resultatorienterad person som trivs med att sätta och uppnå ambitiösa mål. Du är positiv, prestigelös och teamorienterad, vilket bidrar till god laganda och effektivt samarbete. Din strukturerade och analytiska förmåga hjälper dig att hantera data och fatta välgrundade beslut. Du har starka relationsbyggande och kommunikativa färdigheter, både internt och externt. Sist men inte minst känner du samhörighet med TePe’s familjära och jordnära kultur.

TePe Nordic AB...

är ett dotterbolag till TePe Munhygienprodukter AB, grundat av familjen Eklund 1965, är ett internationellt företag med huvudkontor i Malmö. Baserat på hållbar innovation och en vision om friska leenden för livet, erbjuder TePe ett komplett sortiment av produkter och lösningar för en god munhälsa, utvecklade i samarbete med tandvårdsexpertis.  TePes munhälsoprodukter marknadsförs av dotterbolag och distributörer i 80 länder och säljs via tandläkarmottagningar, apotek, e-handel och detaljhandel. TePe Nordic AB ansvarar för den nordiska marknaden(Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island) har 22 anställda och en omsättning på 195,8 MSEK (2022)

För mer information, besök www.tepe.com.  

Ansök gärna...

genom att ladda upp ditt CV eller ansöka med din LinkedIn-profil. Urvalsprocessen pågår löpande, men sista ansökningsdatum är 30/6 2024. För att säkerställa en rättvis och icke-diskriminerande rekryteringsprocess tar vi inte emot personliga brev. Istället kommer relevanta kandidater att bli ombedda att skriftligt besvara samma frågor för att säkerställa lika möjligheter att förklara sin erfarenhet relaterad till rollen.

TePe samarbetar med Roi Rekrytering i denna rekrytering. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se.

Anställning hos: TePe Nordic AB

Lokalisering: På TePes huvudkontor i Malmö

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

TePe Munhygienprodukter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren