Hoppa till innehåll
FAS Converting Machinery logotyp

After Sales Manager

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du kombinera ditt affärssinne med ditt teknikintresse? Trivs du i en bred roll med internationell kundkontakt? Då kan det här vara rollen för dig! FAS Converting Machinery är det lokala bolaget med en stark global närvaro. Nu söker vi DIG som vill utveckla och driva vår eftermarknadsaffär!

Nu söker vi en After Sales Manager!

Placering - Malmö/Arlöv

Vad gör FAS Converting Machinery?

FAS Converting Machinery är det lilla bolaget med internationella kunder, stora som små. Vi är ett teknikbolag som sedan 1978 utvecklar, bygger och säljer maskiner för konvertering av plastfilm till påsar på rulle. Vi tar stor stolthet i att vara en del av lösningen till en mer hållbar och cirkulär produktion genom att utveckla robusta och energioptimerade maskiner som är en del av värdekedjan i att återvinna plast till nya produkter. Sedan början av 2024 är vi en del av den USA-baserade CMD koncernen som är teknikledande inom vår bransch. Tillsammans är vi nästan 250 kollegor, varav ungefär 25 i Arlöv.

After Sales Manager - en nyckelroll!

Flera tusen av våra maskiner körs dagligen ute hos våra kunder som finns i hela världen. Här finns en otrolig potential i vår eftermarknad genom att utveckla allt från serviceavtal till proaktiv reservdelsförsäljning. Som Eftermarknadschef är ditt uppdrag att utveckla våra eftermarknadserbjudanden samt att driva aktiviteter och försäljning av dessa.

Några arbetsuppgifter som ingår i rollen:
  • Utveckla eftermarknadserbjudande och aktiviteter för att säkerställa hög kundnöjdhet.

  • Driva och utveckla försäljning av reservdelar, tillbehör, uppgraderingskit av styrsystem samt marknadsföra serviceavtal mod kunder.

  • Aktivt arbeta med marknadsmaterial, broschyrer och nyhetsutskick.

  • Säkerställa korrekt användning och underhåll av maskinerna samt att kunderna har optimal lagerhållning av reservdelar.

  • Analysera kundfeedback och implementera förbättringar i våra processer och erbjudanden.

  • Samarbeta med dina kollegor inom försäljnings- och tekniska teamen för att identifiera nya affärsmöjligheter och förbättringar.

  • Samarbeta med inköp för att optimera lagerhållning av reservdelar för att säkerställa tillgänglighet och kostnadseffektivitet.

Som en del i ditt uppdrag, ingår att lära känna våra kunder och deras behov, vilket bäst görs genom besök ute hos kunderna som främst finns i Europa och Mellanöstern. Räkna med att du har ca 80-100 resdagar det första året för att skapa goda kundrelationer.

I den här rollen rapporterar du till Försäljningschef Joakim och i nuläget ingår inte personalansvar.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i den här rollen behöver du vara driven, prestigelös och alltid se möjligheter före hinder. Vi är ett litet och expansivt bolag vilket innebär du gärna ska trivas i en miljö där det händer mycket och snabbt. Vi tror att du trivs att samarbeta, har förmåga och erfarenhet av att skapa attraktiva kunderbjudanden samt ett gediget teknikintresse.

Detta krävs för rollen:
  • Relevant utbildning eller praktisk erfarenhet, gärna med teknikinriktning.

  • 3-5 års erfarenhet av eftermarknad, teknisk innesälj eller kundsupport, helst inom maskinindustrin.

  • Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ.

  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en varierad roll i ett bolag där alla gör skillnad och har en viktig roll. Du kan se fram emot att arbeta med frihet under ansvar och möjligheten av att vara en del i vår spännande utveckling och framtid.

Välkommen med din ansökan!

Du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret.

I den här rekryteringen gör vi ett löpande urval.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg - lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning hos - FAS Converting Machinery

Omfattning - Heltid och tillsvidare

Start - Enlig överenskommelse

FAS Converting Machinery logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren