Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du Bredablicks nya kollega?

Säljare fastighetsförvaltning - Marknadsområde Malmö

Bredablick levererar kvalitetslösningar inom förvaltning samt facility services. Vi är ca 770 anställda som representerar Bredablick runt om i landet. Med en starkt tillväxtorienterad kultur är vi ett bolag som växer kraftigt år för år med en arbetsmiljö präglad av entreprenörsanda och driv. Samtliga medarbetare på alla nivåer i företaget har engagemang i att bidra till nöjda kunder, hög lönsamhet och stark tillväxt. Ta nu chansen och följ med på vår spännande resa!

Säljansvarig till Bredablick fastighetsförvaltning marknadsområde Malmö

Är du en driven säljare med affärsmässig höjd som vill vara med och bidra till Bredablicks fortsatta framgång? Lockas du av att sälja en bred portfölj av fastighetstjänster till såväl bostadsrättföreningar som kommersiella fastighetsägare? Då kan det här vara jobbet för dig

Om Rollen:

Vi letar efter dig som söker efter en ny utmaning inom försäljning. Det är meriterande om du har säljerfarenhet. Har du jobbat inom bygg- och fastighetsbranschen är det ett plus, men vi är öppna för erfarenhet från andra områden där du levererat liknande tjänster. En akademisk utbildning inom företagsekonomi eller förvaltning är meriterande, men motsvarande arbetslivserfarenhet fungerar också bra. Man planerar sin egen kalender utifrån kundernas behov, vilket kan innebära kundmöten på kvällstid.
För att lyckas i den här rollen behöver du kunna driva dig själv och arbeta självständigt, samtidigt som du har förmågan att arbeta målinriktat mot tydligt definierade säljmål. Vi söker en självmotiverad och resultatinriktad person som är van vid att ta eget ansvar och uppnå höga prestationer.

Vi Söker nu dig som:
  • Är driven och målmedveten
  • Arbetar strukturerat, lugnt och metodiskt
  • Har god ekonomisk förståelse
Personliga Kvalifikationer:
  • Lagspelare som sätter laget före jaget
  • Har ett öga för administrativa detaljer
  • Mån om att satsa långsiktigt och bygga karriär hos Bredablick!
  • För den här tjänsten behöver du ha körkort.
Övrig information

Placering: Helsingborg/Malmö

Lön: Fast del + provision

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt

Låter det intressant?

Ansök redan idag då vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Amir på amir@kraftsam.se
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren