Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Instrumenteringskonstruktör till vår kund

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om Tjänsten
Teamet för Project Management and Design på R&D TEST söker nu efter en kvalificerad medarbetare som Instrumenteringskonstruktör inom mätteknik. I denna spännande roll har du en nyckelposition i att ta fram konstruktionsunderlag för tillverkning och montering av mätinstrument. Du kommer att arbeta med instrumentering inom provning- och valideringstest, främst i utvecklingsprojekt och prototypmaskiner. Detta görs i våra CAD-program NX, Teamcenter och PLM. Din arbetsdag kommer att vara varierande och kräva en god teknisk kunskap samt ett brett samarbete med mätingenjörer, testprojektledare och testtekniker i verkstad och produktion. Tjänsten är förlagd på heltid med start 2/9-2024 - 31/8-2025.
Rekryteringsarbetet hanteras omgående och därför ser vi gärna att du ansöker tjänsten direkt vid intresse då det kan tillsättas redan under Juli månad.

Om Dig
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom maskinteknik, produktutveckling eller mätteknik. Du har flera års erfarenhet av konstruktionsarbete och besitter en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, engagerad och har ett genuint intresse för teknik. Som en driven person med stort teknikintresse trivs du med utmanande projekt och har en förmåga att identifiera och lösa tekniska problem relaterade till arbetsuppgifter.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten
- Relevant högskoleutbildning inom maskinteknik, produktutveckling eller mätteknik.
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom liknande roller.
- Flytande i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
- Förmåga att identifiera och lösa tekniska problem.

Meriterande för tjänsten
- Erfarenhet av mätinstrumentering.
- Kunskaper i dataprogram som Teamcenter, PLM och SAP.

Kontaktuppgifter
Vid frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se

Vid frågor gällande registrering vänligen kontakta info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.