Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Nyexaminerad produktionstekniker till Saab Linköping!

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill bli en del av ett väletablerat bolag som ständigt strävar efter att ligga i framkant för vad som är tekniskt möjligt? Denna roll är perfekt för dig som vill raketstarta karriären då du kommer till en organisation som arbetar med högteknologiska produkter och där du kan lära av seniora kollegor. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten:
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land-, och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet. Saab befinner sig mitt i en spännande expansionsfas med flera projekt som just nu tar sina första steg mot produktion. Detta skapar en dynamisk miljö med betoning på produktionsbarhet, strömlinjeformade produktionsflöden samt revidering och förstärkning av dess maskiner och utrustning.

Ditt fokus kommer att ligga på att stödja tillverkningsprocessen för Saab Dynamics produkter inom robotik, missiler och undervattenslösningar. I en produktion med låga volymer och hög komplexitet, är ständig förbättring en ledstjärna. Du kommer att behöva bygga upp ett stort kontaktnät med bland annat inköp, produktionsplanering, projektledare samt utvecklingsavdelningen. Vidare kommer du att bli del av ett team på ca 30 personer som tillsammans ansvarar för produktionsteknik och beredning för Saab Dynamics robot, missil och undervattensprodukter. Här har du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad.

Arbetsuppgifter:

Du kommer till exempel att:
 • Granska att konstruktionsunderlag uppfyller krav ur ett producerbarhet- och testebarhetsperspektiv
 • Specificera behov av verktyg och fixturer
 • Skapa tillverkningsberedningar och arbetsinstruktioner
 • Teknisk support till monteringspersonal under monteringsprocessen
 • Följa upp och kvalitetssäkra av tillverkningsberedningar och tillverkningsprocesser
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en för tjänsten relevant yrkeshögskole- eller högskoleingenjörsexamen exempelvis produktionteknik, maskinteknik eller motsvarande.
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet
 • Har kunskaper i Officepaketet, främst i Excel
 • Har ett stort tekniskt intresse
Det kommer läggas stor vikt vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen ser vi att du är självgående och tar stort ansvar för ditt arbete samtidigt som du gärna arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor. Vidare är du strukturerad, kommunikativ och ett driv att arbeta för ständig förbättring.

Om anställningen:
Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Avsikten därefter är att du efter 6-12 månader blir tillsvidareanställd hos vår kund.

Övrig info:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse/snarast
 • Placering: Linköping
 • Rekryteringsansvarig: Tuva Sandberg
 • Lön: Marknadsmässig månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?