Hoppa till innehåll
Element Materials Technology AB logotyp

Utvecklare inom LabVIEW

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Som Utvecklare inom LabVIEW kommer ditt främsta fokus att vara utveckling av test- och mätapplikationer i LabVIEW samt i vårt egenutvecklade LIMS system och våra applikationer. Rollen inkluderar också att utforma och utveckla hårdvarulösningar för test-, mät- och loggningsapplikationer.
Du kommer ansvara för alla steg i utvecklingsprocessen och ditt arbete kommer omfatta mjukvaruutveckling, produktutveckling, affärsutveckling och projektledning.

Vi söker dig som vill vara med och leda utvecklingen av test och kvalitetssäkring framåt.
Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och lyhörd för produktionens behov. Vi är ett litet team vilket innebär att du behöver vara flexibel, självgående, strukturerad samt ha god kommunikationsförmåga. Personlig lämplighet är mycket viktig för denna roll.

Rollen kommer att vara föremål för en säkerhetsprövning och registerkontroll enligt
Säkerhetsskyddsförordningen (2021:955). För detta krävs svenskt medborgarskap.

Arbetsuppgifter:
 • Utveckla vår LabVIEW baserade kalibreringsplattform, inklusive drivrutiner för hårdvara och testfunktioner för automatisering av kalibreringsprocedurer och test- och mätapplikationer
 • Ta fram processbeskrivningar, användarhandledningar och utbildningsmaterial
 • Vara central support för vår lokal teknisk support (LTS) ute på labben
 • Vara systemadministratör och sköta systemunderhåll, systembeskrivningar och systemdokumentation
 • Vara kontaktperson och beställare gentemot externa konsulterbolag som vi använder som del av utvecklingen
 • Medverka vid implementering för nya labb/länder

Kvalifikationer:
 • Ingenjörsexamen
 • Erfarenhet av programmering i LabVIEW
 • Fler års erfarenhet av programering
 • Erfarenhet av test- och mätsystem
 • Flexibel
 • Strukturerad
 • Noggran och kvalitetsmedveten
Alla kandidater med lämpliga kvalifikationer kommer att beaktas för anställning på grundval av objektiva arbetsrelaterade kriterier och utan hänsyn till följande: ålder, funktionshinder, etniskt ursprung, kön, civilstånd, ras, religion, ansvar för anhöriga, sexuell läggning eller könsidentitet eller andra egenskaper i enlighet med gällande gällande lagar.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Patrik Persson Technical Director, 072 391 6256.
Element Materials Technology AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Element är ett av de snabbast växande test-, kalibrering - och certifieringsföretagen i världen. Globalt har vi mer än 9000 briljanta kollegor i 270 städer och i 30 länder. Tillsammans delar vi ett ambitiöst syfte att "Göra morgondagen säkrare än idag".

Där bristfällighet inte är ett alternativ hjälper vi kunderna att se till att deras produkter, material, processer och tjänster är säkra, kompatibla och ändamålsenliga. Från tidig forskning och utveckling, genom komplexa godkännandeflöden och fram till produktion, stödjer våra forskare, ingenjörer och tekniker våra kunder för att uppnå säkerhet, produktkvalitet, hållbara resultat och marknadsandelar.

Vi är stolta över vår globala räckvidd, men du kommer även märka av den familjära känslan av att vara en del av ett mindre företag på Element. Vi ger dig möjlighet att ta ansvar för din karriär och belönas med utveckling.

Företag över hela världen är beroende av vår kompetens, uppmärksamhet på detaljer och den absoluta noggrannheten som finns i vårt arbete. Den roll vi har i att skapa en säkrare värld är mycket större än ett enskild företag.

På Element är vi alltid stolta över att sätta våra medarbetare i första rummet. Vi är en arbetsgivare med lika möjligheter som ser mångfald och integration som grundläggande för vår vision att bli
"världens mest betrodda testpartner".